Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cole schold manager uit: 'Ik was boos, maar het was niets persoonlijks'

Laatste update:

Hij schold manager Sam Allardyce in het bijzijn van de clubleiding van WBA uit voor alles wat vies en lelijk was, zo berichtte de Daily Mirror vorige week dinsdag al. Cole bevestigt nu in de Daily Mail dat hij even niet te genieten was: "Ik was boos, omdat ik niet genoeg aan spelen toekwam. Als een team dan interesse toont en je speeltijd aanbiedt en het gaat vervolgens niet door, dan kun je zo reageren."

"De manager heeft met me gepraat. Het was niets persoonlijks en dit soort dingen gebeurt gewoon in het voetbal. Ik moet er mee leren leven en als een professional blijven wachten op mijn kans", aldus Cole, die zijn carrière begon bij Chelsea en later nog uitkwam voor Wolverhampton Wanderers, Charlton Athletic en Aston Villa.

Denk jij dat Carlton Cole na dit seizoen bij West Ham United vertrekt?

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties