Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Collectieve lofzang op 'ijskoude moordenaar' Dolberg na dubbelslag in derby

Laatste update:

"Hij verdient het, want Kasper werkt keihard", laat Nice-verdediger Malang Sarr optekenen in de Franse media. "Hij krijgt niet in elke wedstrijd evenveel ballen, maar toch volgt vaak de beloning. Kasper heeft geen vijftig kansen nodig om een doelpunt te maken, dat liet hij tegen Monaco wederom zien. Hij is een ijskoude moordenaar. Kasper blijft altijd kalm, wat erg knap is gezien zijn leeftijd. Er zijn niet veel aanvallers die hem dat nadoen. We zijn dan ook erg blij dat hij hier speelt."

Dolberg met twee doelpunten matchwinner bij Nice tegen Monaco

Middenvelder Alexis Claude-Maurice is het roerend eens met Sarr. "Het is een geweldige aanvaller, die er altijd in slaagt om op te vallen. Kasper heeft wat dat betreft echt een neusje voor de goal, dat kan niet elke spits in de Franse competitie zeggen. Het is dan ook geweldig om Kasper in ons midden te hebben", zo luidt het positieve oordeel over Dolberg, die in deze jaargang al driemaal is opgenomen in het Elftal van de Maand in de Ligue 1.

Trainer Patrick Vieira omschrijft Dolberg als een 'uitstekende spits'. "Hij is altijd in beweging en kan daarnaast goed anticiperen. In zijn beginperiode hier had Kasper het lastig, omdat hij toen nog geregeld geïsoleerd stond voorin. Maar tegen Monaco maakte hij twee zeer belangrijke doelpunten voor ons." Nice bezet met 41 punten de zesde plaats in de rangschikking. Plaatsing voor Champions League-voetbal lijkt lastig te worden, daar de achterstand op nummer vier Lille OSC acht punten bedraagt. In Frankrijk volgen nog tien speelronden.

Kasper Dolberg heeft er goed aan gedaan om Ajax in te ruilen voor OGC Nice

Meer nieuws

De Telegraaf weet welke Italiaanse topclub gaat voor Kenneth Taylor
9
Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
29
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
19
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
9
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
1
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
68

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties