Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Clubicoon Daniele De Rossi blijft langer aan als AS Roma-trainer

Laatste update:

Na het vertrek van Mourinho in januari, koos Roma voor het aanstellen van de clubicoon. Een gouden zet, want de oefenmeester draaide het in de Italiaanse hoofdstad volledig om.

Roma doet nog volop mee in de strijd om een Champions League-ticket. De achterstand op Bologna, de club van Joshua Zirkzee en Sam Beukema, bedraagt vier punten. Roma heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Bologna en komt dus nog zeven keer in actie in de Serie A.

Rossi heeft zich met de goede prestaties en het omkeren van de ploeg onderdeel gemaakt van de langetermijnplannen van de club.

''De positieve impact van zijn leiderschap spreekt voor zich. Daniele leidt met respect en moed. Dat sluit aan bij de waarden van de club, de stad en de fans van Roma', meldt de club op eigen sociale media.

Ook in Europa doen de hoofdstedelingen nog mee om de knikkers, daar weet Feyenoord alles van. Eerder dit jaar plaatste Roma zich ten koste van de Rotterdammers voor de achtste finales van de Europa League.

Donderdag treedt Roma aan tegen AC Milan, waarbij ze met een goed resultaat zich bij de laatste vier van het toernooi mengen.

Het is onbekend voor hoe lang De Rossi zal bijtekenen in Stadio Olimpico, daarover treedt Roma later in detail.

Meer nieuws

Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
106
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
18
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
16
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties