Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Coutinho definitief weg: Barça onthult laag bedrag en hoopvolle clausule

Laatste update:

De 29-jarige Coutinho wordt sinds begin januari gehuurd door de club uit de Premier League, die een optie tot koop van veertig miljoen euro had. Dat was Villa echter te gortig en dus kreeg Barcelona een veel lager bod voorgeschoteld. Barça zit financieel nog altijd in zwaar weer en moest wel akkoord gaan met het voorstel uit Engeland. Volgens Fabrizio Romano wordt in Catalonië door de transfer zo'n veertig miljoen euro aan salariskosten bespaard op Coutinho, die nog een contract had tot medio 2023.

Steven Gerrard stuurde bij de clubleiding van Aston Villa persoonlijk aan op de komst van de aanvallende middenvelder. "We willen Coutinho hier", zei de trainer van the Villans afgelopen weekend nog openlijk na afloop van het duel met Burnley (1-3) winst. De 67-voudig Braziliaans international scoorde bij zijn debuut voor Aston Villa en produceerde in totaal vier goals en drie assists in de vijftien Premier League-wedstrijden waarin hij in actie kwam.

Coutinho staat sinds januari 2018 onder contract bij Barcelona, dat hem destijds overnam van Liverpool. De 29-jarige middenvelder wist zijn prijskaartje - in totaal zo'n 135 miljoen euro - nooit écht waar te maken en was anderhalf seizoen lang vooral acteur op het tweede plan bij onder meer Ronald Koeman. Afgelopen januari verloste Aston Villa Coutinho uit zijn lijden bij Barcelona, dat maar wat te graag af wilde van zijn astronomische salaris. De Engelsen spraken af met de huidige nummer twee van LaLiga dat ze 65 procent van de lasten zouden overnemen, die naar verluidt zo'n zestien miljoen euro op jaarbasis bedroegen.

Meer nieuws

Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
1
Thibaut Courtois keert zaterdag terug onder de lat bij Real Madrid
1
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
1
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
8
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
73
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties