Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Cristiano Ronaldo heeft niet de creativiteit waarover hij beschikte'

Laatste update:

"Cristiano Ronaldo en Lionel Messi hebben het geluk gehad dat ze elkaar tot grote hoogte konden stuwen, ze maakten elkaar beter. Ronaldo was in mijn dagen anders, we hebben hem waarschijnlijk niet dezelfde motivatie gegeven om de lat hoger te leggen. Niemand kan aan Ronnie tippen: de schoonheid van zijn bewegingen, de creativiteit om te ontsnappen aan verdedigers. Cristiano Ronaldo heeft zijn carrière gecreëerd door keihard te werken, maar hij heeft niet de creativiteit waarover Il Fenomeno beschikte", stelt Crespo.

"Het is heel moeilijk om Messi te zijn, omdat niemand weet hoe hij denkt en leeft. Het maakt me blij om hem in het Argentijnse elftal te zien, hij zou geweldig zijn als hij wereldkampioen kan worden", gaat de oud-spits verder. "Leo is een jongen die al jaren een hoog niveau haalt, trappen moet incasseren en constant weer opstaat. Als je erover nadenkt, is het voetbal iets verschuldigd aan Messi."

Crespo is onder de indruk van de prestaties van Argentijnse aanvallers in Europa. "We kennen Mauro Icardi en Paulo Dybala, terwijl we te zien krijgen wat Lautaro Martínez kan. Hij kan de nieuwe Sergio Agüero worden. Lautaro is niet zo scherp in zijn dribbels, maar hij is wel meer een teamspeler. Agüero lijkt afgeleid en ongeïnteresseerd als hij niet scoort. Lautaro is altijd in beweging, waardoor hij in verschillende systemen uit de voeten kan. Ik ben heel erg gecharmeerd van zijn mentaliteit."

Ben jij het hiermee eens?

Meer nieuws

Sevilla kondigt emotioneel afscheid aan: clubicoon vertrekt na 684 wedstrijden
7
Duitsland maakt definitieve selectie voor EK in eigen land bekend
24
Roda-uitblinker Ould-Chikh zorgt voor hilariteit met opmerking over vervolgstap
2
Walter Benítez verschaft in interview duidelijkheid over toekomst bij PSV
16
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
7
FC Volendam haalt duo Dingsdag en Simons uit elkaar: 1 trainer vertrekt
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties