Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FC Twente ziet welgeteld drie versterkingen rondlopen in de Eredivisie

Laatste update:

Volgens Voetbal International is de aanvoerder van Kowet 'een serieuze kandidaat om de vertrekkende linksback Gijs Smal te vervangen'. Laatstgenoemde verkast naar alle waarschijnlijkheid transfervrij naar Feyenoord.

Kuipers heeft een ijzersterk seizoen achter de rug in Deventer. De linksback miste slechts één Eredivisie-duel en kwam in 33 wedstrijden tot 5 doelpunten en 4 assists. Daarnaast beleefde Go Ahead defensief een succesvol jaar, waar Kuipers een aanzienlijke bijdrage aan had.

De 29-jarige vleugelverdediger heeft in De Adelaarshorst een contract tot medio 2025, dus Twente zal een transfersom voor hem op tafel moeten leggen. Volgens Transfermarkt vertegenwoordigt Kuipers een waarde van 850.000 euro.

Van den Berg en Namli zijn bij Twente in beeld om het middenveld te versterken. De interesse in het tweetal is vooralsnog niet concreet, maar zij 'staan op de lijstjes van Twente'.

De Deense Namli is komende zomer transfervrij op te halen in Zwolle. Eerder werd al bekend dat FC Utrecht in hem een toevoeging voor de selectie ziet.

Overigens zou Twente zich ook hopen te versterken met Couhaib Driouech, zoals eerder geschreven. De buitenspeler van Excelsior wordt al langer gevolgd door PSV en dus zal hem naar Enschede halen een flinke uitdaging worden voor Arnold Bruggink en co.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vrouwelijke fan van NAC Breda doet onhygiënische ontboezeming na promotie
0
Maatsen en drie andere spelers van Dortmund opgenomen in CL-elftal van het jaar
12
Alle mogelijke tegenstanders van Ajax in de 2e voorronde van de Europa League
29
Real zet streep door droom Mbappé: 'Lang geleden sinds ik zo vaak ben afgewezen'
14
VZ Kort: Niet geheel fitte Trauner moet vrezen voor mislopen EK met Oostenrijk
77
Donyell Malen meldt zich bij Oranje in Zeist; twee internationals ontbreken nog
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties