Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf

Laatste update:

Verweij neemt Bergwijn kwalijk met een 'onnodige' rode kaart puntenverlies te hebben ingeleid tegen Excelsior (2-2). Bergwijn pakte in de eerste helft zijn tegenstander Mimeirhel Benita vast in het strafschopgebied en kreeg na een VAR-ingreep rood. "Dat kost je punten", zegt Verweij.

Bergwijn gaat er hard tegenin. "Hoe bedoel je onnodig!?" Verweij: "Het was toch een beetje een onhandige actie, of niet?" Bergwijn: "Vond jij het rood dan?" Verweij: "Nee, maar hij werd wel gegeven, toch?"

Dat antwoord is voor de aanvaller van Ajax niet overtuigend. "Hoezo onnodig dan? Ik schop hem toch niet dood, of zo?" Verweij countert: "Een aanvaller die een overtreding maakt in zijn eigen zestien..."

"Ik vond het geen rode kaart en die opmerking van je vind ik ook onnodig", zegt Bergwijn. Verweij reageert: "Laten we het woord 'onnodig' dan weglaten."

Verweij begint opnieuw aan zijn vraag: "Die rode kaart tegen Excelsior, was dat een reden om vandaag extra gebrand te zijn tegen Almere?" Bergwijn: "Nee, nee, nee. Dat was het niet."

Bergwijn hoopt op een plek in de EK-selectie van het Nederlands elftal. "Ik heb gesprekken gehad met de bondscoach. Ik moet zorgen dat ik fit ben, dan is het afwachten wat de bondscoach doet."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

CONMEBOL introduceert nieuwe kleur kaart op Copa América 2024
0
Italië maakt voorselectie bekend: Fagioli na maandenlange schorsing opgeroepen
9
Man City verlengt met man die in vijf jaar pas twee keer speelde onder Guardiola
8
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
'Bayern München hoort gigantische afkoopsom van Burnley voor Kompany'
38
Met deze profvoetballer is KNVB-scheidsrechter Shona Shukrula getrouwd
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties