Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Daags na Caicedo-climax strijden Liverpool en Chelsea wederom om handtekening

Laatste update:

De Londenaren zijn volgens de krant namelijk ook in de markt voor Lavia, ondanks het aantrekken van Caicedo. Chelsea heeft de strijd om laatstgenoemde gewonnen, nadat Liverpool eerder een akkoord bereikte over een transfer met Brighton & Hove Albion, Chelsea betaalt the Seagulls naar verluidt een bedrag van 115 miljoen pond, omgerekend zo'n 133 miljoen euro.

In de eerste wedstrijd van het nieuwe Premier League-seizoen, toevalligerwijs tegen Chelsea (1-1), koos Klopp voor Alexis Mac Allister als verdedigende middenvelder. Voor de Argentijn is het niet zijn gebruikelijke positie, daar hij bij voorkeur hoger op het middenveld geposteerd staat. De 19-jarige Lavia moet binnenkort dit gat invullen, dat is ontstaan na het vertrek van zowel Jordan Henderson als Fabinho naar Saudi-Arabië. Liverpool heeft nu een akkoord gesloten met Southampton voor een bedrag van 60 miljoen pond, omgerekend een kleine 70 miljoen euro.

Lavia speelt pas sinds vorig jaar zomer voor the Saints, die hem destijds voor ruim twaalf miljoen euro overnamen van Manchester City. Laatstgenoemde club heeft ook een terugkoopclausule bedongen bij de verkoop van het talent. City kan dus ook een van de gegadigden worden voor het toptalent, al zal de club dan wel haast moeten maken. In zijn ene seizoen in Saint Mary's Stadium groeide Lavia meteen uit tot een vaste basisspeler en kwam hij 34 keer in actie voor het gedegradeerde Southampton. In het lopende seizoen speelde de middenvelder geen minuut, met het oog op de aanstaande transfer.

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
10
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
21
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties