Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dark Horse' in de race voor EK-selectie Oranje: 'Hij biedt Koeman opties'

Laatste update:

Vooral in zijn defensie heeft Koeman heel wat te kiezen. De verwachting is dat de bondscoach uiteindelijk enkele grote namen moet teleurstellen. Virgil van Dijk is als aanvoerder van Oranje in ieder geval zeker van zijn plek in de EK-selectie, zo verwacht Voetbal International.

Dat geldt eigenlijk ook voor Nathan Aké, die zich bij Manchester City wekelijks kan meten met aanvallers uit de sterkste competitie van Europa. Aké is bovendien multifunctioneel. Hij kan als linkervleugelverdediger uit de voeten, maar ook naast Van Dijk in een systeem met drie centrale verdedigers. Kiest Koeman voor een 4-3-3-opstelling, dan kan de bondscoach hem eveneens als linksback of links centraal in de defensie opstellen.

Lutsharel Geertruida lijkt door zijn multifunctionaliteit ook een zekerheidje voor Koeman. De verdediger van Feyenoord mag zelfs dromen van een basisplaats, aangezien hij tijdens de EK-kwalificatiecyclus geregeld het vertrouwen van de bondscoach kreeg.

Stefan de Vrij (Inter) en Matthijs de Ligt (Bayern München) moeten hopen dat Koeman daadwerkelijk 26 spelers mee mag nemen naar het EK. In dat geval kan de bondscoach de posities achterin eenvoudig dubbel bezetten wanneer hij kiest voor een driemansdefensie.

Micky van de Ven wordt door VI omschreven als een Dark Horse die in de race is voor een plek in de EK-selectie van het Nederlands elftal. Hij heeft inmiddels zijn visitekaartje afgegeven in de Premier League en een fantastische ontwikkeling doorgemaakt na zijn vertrek bij FC Volendam in de zomer van 2021.

Via Wolfsburg is de in Wormer geboren mandekker snel uitgegroeid tot een vaste waarde in de ploeg van manager Ange Postecoglou. Van de Ven is zowel verdedigend als aan de bal ijzersterk en werd onlangs nog gemeten als de snelste speler in de Premier League.

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
2
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
6
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
26
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
21
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties