Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'

Laatste update:

Korte tijd werd Twente-trainer Joseph Oosting genoemd als opvolger van Slot in De Kuip, maar vorige week meldde Tubantia dat hij zijn contract in Enschede tot medio 2026 gaat verlengen. Ten Voorde, die het via X in het verleden wel vaker aan de stok heeft gehad met supporters van Feyenoord, kreeg vervolgens veel reacties vanuit Rotterdam-Zuid.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"Ik ben lichtelijk verbaasd", reageert Ten Voorde op het gerucht over Pusic. "Wij hebben Pusic hier een jaar meegemaakt als hoofdtrainer van Twente. Als assistent-trainer, deed hij het prima en liepen de jongens ermee weg, zoals je dat bij Feyenoord ook hebt gehoord. Die rol past hem echt goed. Maar toen hij hoofdtrainer en eindverantwoordelijke werd kwamen er andere dingen bij kijken."

Ten Voorde herinnert zich dat Pusic vanaf dat moment 'veranderde'. "En niet in de goede zin van het woord. Twente moest tijdens dat jaar in de Keuken Kampioen Divisie overleven. De club had maar één doel: promoveren. Dat is gelukt en dat moet je hem nageven, maar ze waren hem in december al helemaal zat binnen de club. Hij kon op een nare manier totaal niet met de druk omgaan en raakte gestresst. Kort door de bocht: ze vonden het gewoon helemaal niks."

Wieffer


Ten Voorde besluit het beestje bij de naam te noemen en haalt een voorbeeld aan. "Hij zal het zelf nooit zeggen, maar Mats Wieffer is een van de spelers die gekleineerd werd door Pusic. Als Mats Wieffer heel eerlijk zou zijn en ze vragen hem op de man af of Pusic een goede hoofdtrainer is, dan weet ik het antwoord wel."

De journalist begint vervolgens over de fans van Feyenoord. "Daar moet ik wel om lachen, die Feyenoord-supporters. Ze vonden het absoluut niet kunnen dat Joseph Oosting naar Feyenoord ging, maar over Pusic zijn ze heel enthousiast. Nou, ik heb beide trainers een jaar meegemaakt: op basis daarvan vind ik Joseph Oosting een iets betere trainer dan Marino Pusic", aldus Ten Voorde.

Ten Voorde nuanceert zijn mening wel door te stellen dat Pusic zich mogelijk ontwikkeld heeft onder de vleugels van Slot, al spreekt hij zijn eigen woorden later weer tegen. "Een mens kan zich ontwikkeld hebben, maar je kunt niet helemaal veranderen. Ik denk dat heel veel Twente-supporters hopen dat Marino Pusic trainer wordt van Feyenoord!"

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
47
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
19
Franse media noemen niet Zirkzee, maar andere opvallende afwezige bij Oranje
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties