Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De druk is hoog bij Ajax en hij heeft wat meer moeite om zich aan te passen'

Laatste update:

"We zien dat hij een lastig begin kent. Het lijkt alsof hij wat meer moeite heeft om zich aan te passen, maar dat zal hem zeker gaan lukken omdat hij, in tegenstelling tot andere spelers, een enorm goede mentaliteit heeft", vertelt de oud-speler van de Amsterdammers in gesprek met het Roemeense Telekomsport. "Hij is sterk en heeft een goede opleiding gehad. Hij is een getalenteerde speler die in het Europese voetbal al heeft bewezen dat er op hem gerekend kan worden. Daarom hopen we dat hij in de toekomst en topspeler zal worden bij Ajax."

Ogararu merkt echter wel dat er bij Ajax op een andere manier naar aankopen gekeken wordt: "De druk is hoog wanneer je naar een club gaat die al zo lang zelf goede spelers opleidt. Mensen vragen zich af waarom Marin werd gehaald en iemand als Ryan Gravenberch niet werd doorgeschoven. Waarom werden deze kosten gemaakt? Je moet dan meteen presteren." De oud-verdediger wijst ook op het tempo waarin Ajax speelt: "Het is een heel ander soort spel. Voor een middenvelder, meer dan voor een verdediger, is het een kwestie van je aanpassen aan de kleine ruimtes."

"De meeste teams die je treft spelen verdedigend. Dan is er ook nog de snelheid in de omschakeling in bijvoorbeeld de Champions League, dat is van een heel ander niveau." Ogararu denkt echter wel dat Marin erin zal slagen om zich aan te passen: "Ik heb er alle vertrouwen in dat Razvan dit kan. Het is belangrijk voor hemzelf, voor het Roemeense voetbal en voor de nationale ploeg dat hij slaagt."

Denk jij dat Razvan Marin gaat slagen bij Ajax?

Meer nieuws

Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
27
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
13
Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
4
'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties