Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Graafschap woedend op Sheffield Wednesday en Sow: 'We zijn genaaid'

Laatste update:

De 26-jarige aanvaller was persoonlijk akkoord met De Graafschap over een contract voor twee seizoenen. De nummer achttien van de Keuken Kampioen Divisie werd het na een maand onderhandelen tevens eens met Sheffield Wednesday, dat een bescheiden transfersom zou ontvangen. Technisch manager Peter Bijvelds van De Graafschap steekt zijn teleurstelling dan ook niet onder stoelen of banken. "We zijn zo lang met de transfer van Sow bezig geweest en dan gebeurt dit. We zijn genaaid, maar de volgende keer zal ik het op dezelfde manier doen. Misschien zijn we over een week blij dat het zo gelopen is. Zo'n speler wil je niet hebben in je club."

Zowel De Graafschap als Sheffield Wednesday meldden dat een akkoord tussen de partijen was bereikt. Alle handtekeningen waren gezet, op die van de speler na. "Die zou maandag gezet worden, na de medische keuring en het maken van een hartfilmpje. Dat is ook gebruikelijk." Op zondagavond vloog Sow op kosten van de Keuken Kampioen Divisie-club van Engeland naar Nederland. "Om 21.35 uur kreeg ik van Sow een appje dat hij geland was", zegt Bijvelds. "Maar toen voelde ik al nattigheid. Sheffield Wednesday en zijn zaakwaarnemer Sahr Senesie meldden me dat Go Ahead Eagles er tussen was gekomen, maar Sow stuurde me daar niets over. Hij deed net of er niets aan de hand was."

Volgens Bijvelds werd zaakwaarnemer Senesie vervolgens woedend op Sow en heeft hij direct zijn handen van hem afgetrokken. "Bij Sheffield zeiden ze me eerst dat inderdaad alles getekend was. Maar vervolgens meldden ze me dat als Go Ahead Eagles met een prachtig bod zou komen, ze er over na zouden denken. Nee, dat is ook niet netjes." Het werd De Graafschap duidelijk dat Sow in zee ging met Fardy Bachdim, die eerder al zaakwaarnemer was van Sow toen hij voor RKC Waalwijk speelde. In 2019 spanden zij een uiteindelijk verloren arbitragezaak aan tegen de Brabantse club om Sow naar het Belgische KAS Eupen te laten gaan. De Graafschap zegt zich te beraden om een zaak te maken van de gemaakte kosten en geleden reputatieschade.

Meer nieuws

'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
9
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
1
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
1
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
15
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
1
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties