Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Ketelaere splijt Oranje-defensie volledig open met weergaloze actie

Laatste update:

Ondanks meerdere goede kansen voor beide ploegen bleef de brilstand in Tbilisi op het scorebord staan woensdagavond: 0-0. Jong Oranje was in de eerste helft de betere partij, terwijl België de bovenliggende ploeg was na rust. Uitblinker aan de kant van Nederland was echter Verbruggen, die meerdere zeker lijkende tegendoelpunten wist te voorkomen en daarmee een goede sier maakte in het land waar hij onder contract staat.

Ook De Ketelaere wordt daags na het openingsduel bejubeld. De middenvelder van AC Milan, absolute smaakmaker bij de Belgische ploeg, vond voormalig ploeggenoot Openda door hem met een pass met buitenkant voet alleen voor Verbruggen te zetten. Milan-ploeggenoot Rafael Leão kon de actie wel waarderen en deelde de beelden op Twitter: 'Crack'. De Portugese aanvaller ging net als De Ketelaere door een diep dal in zijn beginperiode in Milaan.

Het kunststukje van De Ketelaere werd niet benut door Openda, wat volgens Wesley Sonck met name de verdienste was van Verbruggen. "Hij doet het heel slim door al stil te staan", analyseerde de oud-spits in de studio. "Als spits kijk je op zo'n moment uit je ooghoek en zie je de doelman lopen. Dan weet je dat hij geen stap naar links of rechts kan zetten. Maar Verbruggen maakt zijn hoek kleiner en laat Openda kiezen. Verbruggen kost nu weer een miljoentje meer."

Meer nieuws

Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
0
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
1
Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Brighton & Hove Albion kondigt vertrek van Roberto De Zerbi aan
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties