Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Valentijn Driessen raadt PSV terugkeer van voormalig smaakmaker af

Laatste update:

Het Spaanse Marca meldde onlangs dat Memphis een van de spelers is op de vertreklijst van Atléti. Net als Stefan Savic, Ángel Correa en Saúl Ñiguez moet de aanvaller (30) komende zomer geld in het laatje brengen in Madrid.

Als Driessen voor PSV werkte, zou hij echter geen hengel uitwerpen naar Memphis. "PSV moet dat gewoon niet willen", aldus de journalist in de podcast Kick-off van De Telegraaf.

Driessen denkt namelijk dat Memphis weleens op de bank kan belanden. "Ze hebben De Jong en Pepi al. Dan krijgt hij hetzelfde als Lozano. De Van Aanholt-rol, gewoon een beetje op de bank zitten. En hij is natuurlijk heel vaak geblesseerd", voegt Driessen daarbij toe.

Mike Verweij, tevens aangeschoven in de podcast, sluit zich bij zijn collega aan. "De hiërarchie wordt op zijn kop gezet. Gaat hij überhaupt alles spelen? En ook qua salaris denk ik niet dat hij een kleine jongen in de selectie zou gaan worden."

Memphis debuteerde in 2011 voor PSV, nadat hij vijf jaar in de jeugdopleiding had vertoefd. Uiteindelijk zou de Moordrechter 124 officiële wedstrijden spelen, voor hij naar Manchester United vertrok. Dat werd geen succes, en via Lyon en FC Barcelona belandde Memphis in de winter van 2023 bij Atlético. Daar heeft de negentigvoudig Oranje-international (44 goals) nog een contract tot komende zomer.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties