Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De Stier' laat uitblinkende Jasper Cillessen en Valencia in mineur achter

Laatste update:

De eerste helft bestond uit twee versies. Celta startte beter aan het duel en dat leidde na een kwartier spelen tot de 1-0. Na een lage voorzet van Denis Suárez vanaf links werkte Toro Fernández de bal met de hak achter Cillessen en liep Valencia achter de feiten aan. Het team van Marcelino rechtte echter de rug, zette een stap voorwaarts en verdiende zeker een gelijkmaker in Balaidos.

Het zat Valencia in de eerste helft echter niet mee. Na nog geen half uur spelen eindigde een inzet van Daniel Wass met links op de lat en enkele minuten voor rust miste een inzet van Goncalo Guedes de nodige precisie. Tussendoor had Maxi Gómez de gelijkmaker op zijn schoen. Precies op het moment dat het doel leeg was, trapte hij echter over de bal heen.

Celta kwam zeven minuten na rust ogenschijnlijk goed weg toen een pass van José Luis Gaya tegen de buitenkant van de paal ging, al insinueerde doelman Rubén Blanco dat hij de situatie onder controle had. Dik twintigduizend toeschouwers zagen hoe Cillessen de bezoekers tien minuten na rust op de been hield, door een inzet van Fernández van dichtbij goed te keren.

Het was niet de enige goede redding van Cillessen. Vijf minuten voor tijd verwerkte de Oranje-international op sublieme wijze een inzet van Suárez tot corner, terwijl heel Celta dacht dat het duel beslist was. Het was echter onvoldoende om Valencia aan een punt te helpen, daar men niet in staat was om te scoren. Na een overtreding van Ezequiel Garay op Suárez in de extra tijd leek de 2-0 vanaf elf meter in de maak. Cillessen raadde echter de intenties van Suárez en keerde zijn elfmetertrap.

-

Meer nieuws

Meerderheid Premier League-clubs stemt tegen afschaffing van de VAR
4
VZ Kort: Einde seizoen voor Manchester City-doelman Ederson Moraes
77
Juventus ontslaat Massimiliano Allegri; vervanger kan tot medio 2027 tekenen
18
Spaan baalt van Ajax-vertrek: 'In een kwartier YouTube zag ik hoe goed hij is'
12
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Premier League-spits ondergaat therapie: 'Ik smeekte een blessure te krijgen'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties