Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Wijs wordt vergeleken met reclameslogan en levert PSV geld op

Laatste update:

De Wijs is blij met het vertrouwen dat QPR in hem toont, vertelt hij in een eerste reactie. "Ik kan niet wachten om nog vaker voor QPR te spelen. Hopelijk keren de fans volgend seizoen terug in het stadion en kunnen we samen mooie dingen bereiken. In de tweede helft van het seizoen hebben we fantastisch gespeeld en ons kunnen meten met veel topteams." QPR won in de tweede seizoenshelft bijvoorbeeld van de uiteindelijke nummer twee Watford (1-2), van nummer drie Brentford (2-1), van nummer vier Swansea City (0-1) en van nummer zes Bournemouth (2-1). "Ik denk dat we hebben aangetoond waarom we volgend jaar mee moeten doen in de bovenste regionen."

Mark Warburton, de trainer van QPR, is 'dolblij' met het vastleggen van De Wijs. "Hij meldde zich hier met een nare blessure die langer aanhield dan we hadden gehoopt. Dat frustreerde hem erg, maar hij heeft enorm hard gewerkt en heeft zijn kwaliteiten bewijzen sinds hij speelt. Als hij op het veld staat, is hij Ronseal", zegt Warburton, doelend op de Engelse fabrikant houtbeits, verf en conserveringsmiddelen, die bekendstaat om de slogan Does exactly what it says on the tin, ofwel: 'Doet precies wat er op het blik staat'. "Jordy doet ook precies wat op het blik staat: hij kan koppen, trappen en voetballen."

"Hij is een fysiek sterke speler die van verdedigen houdt, maar is ook technisch goed onderlegd. Hij loopt door naar het middenveld, is comfortabel aan de bal, heeft snelheid en weet wat hij wil doen. Hij komt van pas in beide strafschopgebieden", aldus Warburton. PSV zal blij zijn met de transfer, want de club heeft volgens eerdere berichtgeving van het Eindhovens Dagblad recht op een 'behoorlijke vergoeding'. De Wijs werd tussen 2005 en 2014 opgeleid bij PSV en speelde uiteindelijk vijf officiële wedstrijden voor het eerste elftal. Hij kwam tevens 67 keer uit voor Jong PSV.

De robuuste verdediger werd door Philip Cocu in 2015 bij de A-selectie van PSV gehaald. Na een tussenperiode op huurbasis bij Excelsior besloot De Wijs in de zomer van 2018 te vertrekken naar Hull City, waar hij een driejarig contract tekende. Bij Hull City was De Wijs sinds zijn komst verzekerd van een basisplek. De 26-jarige verdediger werd gezien als een dragende kracht en kwam in het seizoen 2019/20 tot 35 optredens. De Wijs kon niet voorkomen dat hij met Hull City degradeerde naar de League One, het derde niveau van Engeland, en stapte in januari over naar QPR.

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties