Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Defoe en Rooney haalden viagra-prank uit: 'Je had zijn gezicht moeten zien!'

Laatste update:

Tijdens een interlandperiode elf jaar geleden op weg naar een vriendschappelijke wedstrijd tegen Nederland slikte Cole het blauwe pilletje, dat even later in werking trad. De 36-jarige oud-voetballer stond vervolgens met een erectie op het veld. "Ik was niet opgewonden, maar toch was het ineens daar. Ik was de snelste persoon op het veld, want ik had drie benen", aldus Cole, die er jaren later nog steeds hard om kan lachen. "Ik had het eigenlijk al uit mijn geheugen gewist, maar jullie brengen het onderwerp weer naar boven."

Rooney, Wright-Phillips en Defoe haalden de grap uit en in de podcast legt Defoe uit waarom juist Cole het slachtoffer moest zijn: "Carlton was altijd vrolijk en moest constant lachen. Dus we dachten dat als we het bij iemand konden doen, hij het moest zijn. Hij nam het omdat hij dacht: vitaminen, dat moet goed voor mijn lichaam zijn. Ik kwam niet meer bij, het was zo ontzettend grappig. Je had zijn gezicht moeten zien toen we het vertelden!"

"Hij kon er ook helemaal niks aan doen", vervolgt Defoe, die onder contract staat bij Bournemouth en is verhuurd aan Rangers FC. "Ik dacht: je gaat hier een paar uur problemen mee hebben, vriend." Toenmalig bondscoach Fabio Capello heeft volgens Defoe nooit iets doorgehad. De oefenwedstrijd tegen Nederland eindigde in een 2-2 gelijkspel. Namens Engeland scoorde Defoe twee keer in dat duel.

Meer nieuws

'Chelsea wil topclubs aftroeven met bod van 65 miljoen euro op wonderkind (17)'
4
Voormalig Feyenoorder Edgar Ié reageert op bizar gerucht over 'verwisseling'
1
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Lijnders kan na naderend vertrek bij Liverpool weer aan de slag als hoofdtrainer
7
Hulshoff stopt door Slot als assistent bij Oranje; Koeman vindt direct vervanger
19
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties