Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dele Alli dit voorjaar zes weken lang opgenomen in een afkickkliniek

Laatste update:

Alli is slechts drie weken geleden teruggekeerd uit de kliniek, waarin hij vanwege een verslaving aan slaappillen zes weken lang werd opgenomen. "Het was mijn eigen beslissing. Ik was er mentaal slecht aan toe. Ik zat in een neerwaartse spiraal. Vanaf de buitenkant leek het alsof ik het gevecht aan het winnen was: lachen, trainen, laten zien dat ik gelukkig ben, maar ik was keihard aan het verliezen. Het werd tijd om er iets aan te doen."

De inmiddels 27-jarige Alli werd afgelopen seizoen door Everton uitgeleend aan Besiktas. In Turkije raakte de spelmaker zwaar geblesseerd, waardoor hij een operatie moest ondergaan. "Dat kwam heel hard aan, ik voelde me mentaal echt helemaal op en ik had schadelijke middelen nodig om te overleven. Eerst had ik ze nodig om te slapen en kreeg ik ze van de dokter, later verkreeg ik ze illegaal. Ik kon met de pillen iets in mij herstellen, maar het was niet de juiste manier. Ik wilde ervan af dus besloot ik om de knoop door te hakken en mezelf aan te melden bij de kliniek."

Volgens het voormalige wonderkind van Tottenham Hotspur, reageerde Everton positief op zijn beslissing. "Sean Dyche en de club stonden honderd procent achter me. Ik ben de club eeuwig dankbaar. Het is misschien de moeilijkste beslissing uit mijn leven geweest en ze hadden er niet beter op kunnen reageren." Alli is net terug uit de kliniek en is positief verrast over het gesorteerde effect. "Een afkickkliniek klinkt misschien eng, maar ik heb er zo ontzettend veel aan gehad."

Alli kijkt er naar eigen zeggen enorm naar uit om volgend seizoen onder Dyche in de Premier League te spelen. De Engelsman keerde als een van de eerste selectiespelers terug op het trainingsveld om zo snel mogelijk wedstrijdfit te worden. Everton wist afgelopen seizoen ternauwernood degradatie te ontlopen. De club uit Liverpool stelde op de slotdag van het Premier League-seizoen de zeventiende plaats veilig.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
23
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
1
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
5
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
20
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
42
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties