Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg

Laatste update:

Bijzonderheden:


Anderlecht, dat aantrad zonder de geblesseerden Jan Vertonghen en Thorgan Hazard, kwam op slag van rust op voorsprong. Mario Stroeykens legde af op Verschaeren, die zijn niet al te harde, maar zuivere poging in de kruising zag belanden: 1-0.

Twintig minuten voor tijd verdubbelde Anderlecht de voorsprong. Dolberg nam de bal op zijn borst aan, wachtte slim tot er ruimte ontstond en rondde met een lage schuiver in de verre hoek af: 2-0. Het was voor de inmiddels 26-jarige Deen zijn veertiende competitietreffer van het seizoen. Met de goal van de ex-Ajacied was het nog niet gespeeld, want een aangeraakte voorzet van Zakaria El Ouahdi belandde bij de tweede paal perfect voor Arokodare: 2-1.

Dichter bij een resultaat zou Genk echter niet meer komen. De ploeg van trainer Domenico Olivieri heeft met de vierde plaats nog wel een virtuele Conference League-ticket in handen, maar weet dat Cercle Brugge plek vier morgen kan overnemen. Daarvoor moet Cercle zondag wel winnen bij verliezend bekerfinalist Royal Antwerp, dat zesde en laatste staat in de kampioenspoule.

Meer nieuws

Feyenoord krijgt goed nieuws in trainerszoektocht: 'Hij is vrij om te praten'
14
Cadena SER onthult daadwerkelijke reden achter breuk Memphis met Atlético
22
Pak 50x je inzet als Manchester City Manchester United verslaat in finale FA Cup
0
De Vrij trouwt met Doina Turcanu; Oranje-internationals aanwezig bij bruiloft
18
'Al-Hilal wil nooit eerder vertoonde operatie uitvoeren met bombastisch effect'
61
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties