Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dertienvoudig Spaans international zet noodgedwongen punt achter loopbaan

Laatste update:

"De tijd is gekomen. Ik heb vaak gezegd dat voetbal jou verlaat, voordat jij het voetbal verlaat. De doktoren hebben me gisteren verteld dat het goed is als ik mijn heup laat vervangen, zodat ik een normaal leven kan leiden. Jammer genoeg zegt mijn lichaam dat het genoeg is geweest. Ik kan mijn teamgenoten niet meer helpen op de manier hoe ik het wil of hoe zij het verdienen. Zo is het leven van een topsporter. Simpel, heel simpel", schrijft Aduriz op Twitter.

"We leven op dit moment in een veel ergere situatie en daarom wil ik niet dat jullie je zorgen maken over mij. Laten we de finales waar we over droomden vergeten, omdat het tijd is om afscheid te nemen. Dit is hoe mijn pad, dat van het begin tot het einde onvergetelijk en geweldig was, als profvoetballer eindigt", besluit de spits het statement. Aduriz speelde voor Antiguoko en CD Aurrerá, alvorens hij in 2000 in eerste instantie in het tweede team van Athletic Club terechtkwam. In september 2002 maakte hij op 21-jarige leeftijd zijn debuut in de hoofdmacht van de Baskische club.

Na huurperiodes bij Burgos CF en Real Valladolid verliet hij Athletic Club in 2008 voor RCD Mallorca. Na twee jaar op Mallorca, verdiende hij een transfer naar Valencia. In 2012 keerde Aduriz terug op het oude nest, waar hij uiteindelijk de rest van zijn loopbaan zou blijven. Gedurende zijn loopbaan speelde de spits 780 wedstrijden, waarvan 405 voor Athletic Club, en verzorgde hij 285 doelpunten. Op zijn palmares prijkt een Supercopa de Espana, die hij in het seizoen 2015/16 met Athletic Club wist te winnen. De laatste treffer van zijn loopbaan maakte hij uiteindelijk tijdens de eerste wedstrijd van dit seizoen tegen Barcelona (1-0 zege).

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
148
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
349
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties