Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dick Advocaat krijgt zijn zin: ADO verrast met komst veelscorende vleugelspeler

Laatste update:

Sleegers is blij dat hij zijn handtekening kon zetten in Den Haag, zo laat hij weten via de clubwebsite. "Ik wilde graag terug naar Nederland en toen ben ik in gesprek geraakt met ADO Den Haag. De gesprekken bevielen goed en het plaatje bij ADO Den Haag klopte voor mij. Het is een prachtige club waar ik altijd met plezier kwam."

De rechtspoot kijkt uit naar de samenwerking met Advocaat. "Er staat een trainer voor de groep die precies weet wat hij wil en daarin kan ik een rol gaan spelen. Op dit moment staat ADO niet waar het hoort te staan en is het duidelijk dat we snel de weg naar boven willen vinden. Ik ben heel erg gemotiveerd om daar mijn bijdrage aan te leveren en kijk er naar uit om de spelers en staf te ontmoeten", aldus Sleegers. ADO staat momenteel op de achttiende plek in de Keuken Kampioen Divisie.

Sleegers genoot een deel van zijn jeugdopleiding bij Feyenoord, waar hij echter nooit zijn debuut wist te maken. Vervolgens speelde hij zich via Eindhoven naar een dienstverband bij NEC Nijmegen in de Eredivisie. Via VVV-Venlo en het Slowaakse AS Trencín belandde Sleegers in het seizoen 2019/20 opnieuw bij Eindhoven, waar hij uitgroeide tot absolute sterspeler. Vorig seizoen wist hij maar liefst 21 treffers en 12 assists te noteren. Daarmee wist Sleegers een lucratief avontuur in het Midden-Oosten te verdienen, maar dat hoofdstuk in zijn carrière kwam begin deze maand ten einde.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties