Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen

Laatste update:

Justin Bijlow is de nummer één onder de lat bij Feyenoord. De Oranje-international hoopt bondscoach Ronald Koeman in de laatste twee wedstrijden van het seizoen te overtuigen dat hij mee moet naar het EK. De verdediging blijft met Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, Thomas Beelen en Dávid Hancko eveneens ongewijzigd ten opzichte van de klinkende 5-0 zege op PEC Zwolle afgelopen weekend.

Meer: Waanzinnige beelden: Klopp zet op Anfield eigen nummer in voor Arne Slot | Feyenoord bezegelt lot Excelsior bij afscheid in stijl voor Arne Slot

Timber viel tegen PEC uit en stond vrijdag nog niet op het trainingsveld van de Rotterdammers. "Hem verwachten we morgen wel weer op het trainingsveld, maar dat moet nog blijken", liet Slot vrijdag optekenen. Timber werd tegen PEC vervangen door Thomas van den Belt, die tegen NEC lijkt te mogen starten. Het middenveld wordt gecompleteerd door Ramiz Zerrouki en nummer 10 Calvin Stengs.

De keuzes op het middenveld zijn vrij beperkt voor Slot, die naast twijfelgeval Timber ook te maken heeft met de absentie van de geblesseerden Antoni Milambo, Mats Wieffer en Gjivai Zechiël. Laatstgenoemde heeft de training wel weer hervat, maar een plek in de wedstrijdselectie komt nog te vroeg voor het negentienjarige jeugdproduct van de Rotterdammers. Daarnaast kan Slot voorlopig niet beschikken over verdedigers Bart Nieuwkoop en Quilindschy Hartman.

Voorin lijkt Slot voor de lastigste keuze te staan. De oefenmeester uitte zich lovend over zowel Yankuba Minteh, Igor Paixão als Luka Ivanusec en moet dus knopen doorhakken. Slot benadrukte op de afsluitende persconferentie dat Minteh de laatste weken iets minder in vorm is, waardoor Ivanusec waarschijnlijk blijft staan en Paixão op de rechterflank terechtkomt. Gimenez kon vrijdag nog niet meetrainen en dus wordt Ayase Ueda, net als tegen PEC, aan de aftrap verwacht.

NEC


Aan de kant van NEC stond er deze week een vraagteken achter de naam van Jasper Cillessen. De doelman van de Nijmegenaren was ziek, maar is volgens Omroep Gelderland fit genoeg om mee te doen. Trainer Rogier Meijer kan nog geen beroep doen op Philippe Sandler en Bart van Rooij, maar heeft verder iedereen tot zijn beschikking tegen Feyenoord. NEC kan een overwinning bijzonder goed gebruiken met het oog op plek vijf, die nu nog in handen is van Ajax.

Vermoedelijke opstelling NEC: Cillessen; Pereira, Ross, Nuytinck, Verdonk; Hoedemakers, Proper; Sano, Chery, Baas; Ogawa.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Beelen, Hancko; Zerrouki, Stengs, Van den Belt; Paixão, Ueda, Ivanusec.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Bekijk NEC - Feyenoord live op ESPN via Ziggo!

NEC - Feyenoord:

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Manchester City Manchester United verslaat in finale FA Cup
0
De Vrij trouwt met Doina Turcanu; Oranje-internationals aanwezig bij bruiloft
6
'Al-Hilal wil nooit eerder vertoonde operatie uitvoeren met bombastisch effect'
30
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
9
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Kenneth Perez fileert Marco van Basten zonder specifiek zijn naam te noemen
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties