Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Doelpunt van Agüero brengt beslissing in bekerduel met Nederlands duo

Laatste update:

Sheffield Wednesday - Manchester City 0-1
Met Alessio Da Cruz en Joey Pelupessy telde de basiself van Sheffield Wednesday twee Nederlanders tegen Manchester City, dat afgelopen weekeinde beslag legde op de EFL Cup. Na een halfuur spelen waren the Citizens voor het eerst heel dicht bij een treffer, toen Nicolás Otamendi op de lat kopte. Ondanks dat de formatie van manager Josep Guardiola veruit het meeste balbezit had en voor rust voornamelijk op de helft van Sheffield Wednesday speelde, lukte het the Owls om in het eerste bedrijf de nul te houden. Kort na rust kwam de thuisploeg voor de tweede keer in het duel goed weg, toen een schot van Benjamin Mendy via doelman Joe Wildsmith de lat raakte.

Kort daarna was het wel raak, toen een schot van Sergio Agüero via Wildsmith tegen de touwen ging. Pas na de treffer van Manchester City kroop Sheffield Wednesday steeds meer uit zijn schulp. Met enkele gevaarlijke voorzetten zorgde de thuisploeg in de slotfase nog voor spannende momenten, maar de gelijkmaker kwam er uiteindelijk niet meer op Hillsborough. Manchester City kwalificeert zich zodoende voor de kwartfinale van de FA Cup, waar Arsenal, Chelsea, Newcastle United en Sheffield United zich reeds voor geplaatst hadden.

Leicester City - Birmingham City 1-0
In de eerste 45 minuten kwam de huidige nummer drie van de Premier League niet tot scoren tegen de nummer vijftien van de Championship, waar Maikel Kieftenbeld binnen de lijnen stond. De bezoekers lieten zich zien via Kerim Mrabti, terwijl Ben Chillwell voor rust namens the Foxes een mogelijkheid onbenut liet. Gaandeweg de tweede helft kwam Leicester steeds dichter bij een treffer, daar James Maddison de lat raakte en Kelechi Iheanacho een treffer afgekeurd zag worden. Uiteindelijk schonk Ricardo Pereira the Foxes de overwinning op Birmingham City. De Portugese vleugelverdediger kopte een voorzet van Marc Albrighton tegen de touwen en bezorgde Leicester daarmee een plek in de kwartfinale.

Meer nieuws

Scorende Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko bezorgen Toulouse drie punten
0
Dumfries sneert op kampioensfeest met opvallend spandoek naar Theo Hernández
8
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
1
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
8
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
51

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties