Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Wilfred Genee gaat een hoogst onzekere zomer tegemoet'

Laatste update:

"Het is allemaal heel matig", zegt Nijkamp over de cijfers van Veronica Offside, waar maandag nota bene bondscoach Ronald Koeman te gast was.

Talpa besloot de talkshow recent te verplaatsen van 20:30 uur naar 22:30 uur. "Dat is gedaan om het programma wat meer kans te geven tegen de concurrentie."

Het hielp slechts een beetje. "In de doelgroep 25 tot 54 jaar - wat heel belangrijk is voor tv-zenders - haalde het maandag wel ruim acht procent marktaandeel. Dat is op zich oké."

Jan Boskamp was maandag voor het laatst aanwezig als tv-analist, ook vanwege de afstand die hij vanuit België moet rijden om in de studio te kunnen zitten. Boskamp zei maandagavond dat ook het einde van Veronica Offside ermee te maken heeft. "Maar we doen er alles aan om door te kunnen", reageerde Genee.

"De toekomst van het programma is toch hoogst onzeker", zegt Nijkamp. "Dat heeft te maken met het feit dat een zender als Veronica veel minder budget beschikbaar heeft dan SBS 6 of zelfs NET 5."

Dat houdt in dat de sponsor van een programma als Veronica Offside allesbepalend is, zo legt Nijkamp uit. "De sponsor pompt er tonnen en tonnen in. Die wil dan wel goede kijkcijfers terugzien. De vraag is of dit genoeg is. Het wordt moeilijk."

Genee is met Vandaag Inside - het programma met René van der Gijp en Johan Derksen - in ieder geval wel verzekerd van een dagelijkse show komend tv-seizoen. "Het is de best bekeken talkshow van Nederland, dus met Wilfred Genee hoeven we geen medelijden te hebben", besluit Nijkamp.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Voetbalzone staat voor meepraten over voetbal, maar sommige onderwerpen zijn minder geschikt voor een inhoudelijke discussie. De comments onder dit artikel staan daarom uit.

Meer nieuws

Real zet streep door droom Mbappé: 'Lang geleden sinds ik zo vaak ben afgewezen'
10
VZ Kort: Niet geheel fitte Trauner moet vrezen voor mislopen EK met Oostenrijk
77
Donyell Malen meldt zich bij Oranje in Zeist; twee internationals ontbreken nog
14
Fresia: 'Ik hoop dat hij gaat vlammen. Hij staat symbool voor het OranjeDNA'
10
Vertrek bij Ajax aanstaande: Sánchez staat voor miljoenentransfer naar Cruz Azul
29
Hoe staat het met de Premier League-winnende selectie van Leicester City?
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties