Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Douglas wordt met de grond gelijk gemaakt: 'Hij is om te huilen zo slecht'

Laatste update:

Mikhail Borzykin, een verslaggever van Sovsport, vraagt zich af waarom de Braziliaanse Nederlander nog in de basiself van Dynamo staat. "Hij is net als Christopher Samba groot en sterk en zou wat dat betreft zo in The Green Mile mee kunnen spelen. Hij boezemt angst in en kan nuttig zijn in de aanval, maar verdedigend is hij verschrikkelijk. Hij is onhandig en sloom en geeft de doelpunten zomaar weg."

"Samba heeft nog wel zijn waarde, maar Douglas is gewoon nutteloos. Hij is de zwakste schakel van Dynamo en de club moet in de winter echt een nieuwe verdediger halen", aldus Borzykin. Evgeni Dzichkovsky van de krant Sport-Express is het met zijn collega eens: "Hij is om te huilen zo slecht. Hij moet veel slimmer spelen, tegen Rubin Kazan ging hij ook al twee keer in de fout. Douglas zou echt niet in de basis mogen spelen."

De 26-jarige Douglas is aan zijn tweede seizoen in dienst van Dynamo bezig. Hij kwam vorig seizoen tot twintig competitiewedstrijden en stond in al die duels in de basis. Dit seizoen heeft hij ook meestentijds een basisplaats en dat komt mede doordat aanvoerder Vladimir Granat, een concurrent van Douglas, naar het tweede is teruggezet. Douglas speelde eerder zes jaar voor FC Twente en heeft in Moskou nog een contract tot medio 2016.

Denk jij dat Douglas ooit een interland voor Oranje zal spelen?

Meer nieuws

Koeman verrast met doorstrepen naam: 'Mokerslag, EK-droom is verbrijzeld'
5
Drie spelers uit EK-selectie Nederlands elftal doen niet mee tegen Canada
8
'Loyale' en 'vriendelijke' Priske klaar voor Feyenoord: 'Juiste stap voor hem'
9
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
15
Ronald Koeman is positief verrast over de fitheid van Memphis Depay
16
Bayern München heeft eindelijk beet en betaalt miljoenen voor Vincent Kompany
79

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties