Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Driessen weet het zeker: 'Hij kan het EK met Nederland op zijn buik schrijven'

Laatste update:

The Reds liepen donderdagavond in eigen huis tegen een pijnlijke nederlaag aan. In de kwartfinale van de Europa League was Atalanta tijdens de heenwedstrijd met 0-3 te sterk voor Liverpool. Gravenberch bleef voor de tweede wedstrijd op rij zonder speelminuten op de bank zitten.

Gravenberch zat tegen Atalanta de volledige wedstrijd op de bank.

Tijdens het duel op Anfield deden veel Oranje-internationals wél mee, maar Driessen begint zijn betoog over wisselspeler Gravenberch. "Eén speler kan het EK nu al op zijn buik schrijven, dat is Gravenberch. Die zat op de bank, die bleef op de bank."

Driessen gaat verder op cynische toon. "Die heeft een uitstekende keuze gemaakt, met Liverpool. Dit is in niets beter dan bij Bayern München." Gravenberch speelde tot dusver 1.621 minuten namens Liverpool, verdeeld over 33 officiële wedstrijden. Bij der Rekordmeister kwam de Amsterdammer vorig seizoen tot 946 minuten in 34 officiële duels. Toch is Gravenberch ook bij Liverpool reservespeler.

Van Dijk en Gakpo


Over het optreden van Oranje-captain Virgil van Dijk is Driessen niet te spreken. "Onze grote vriend stond erbij en keek ernaar. Ik hoop dat hij op het EK veel beter voor de dag komt dan gisteren (donderdag, red.). Hij is als aanvoerder verantwoordelijk voor de organisatie van de verdediging, maar daar heb ik tegen Atalanta helemaal niets van gezien."

Ook de prestaties van Eindhovenaar Cody Gakpo kunnen Driessen niet bekoren. "Een of twee acties waren leuk, maar verder was het geen EK-niveau." In een van de Nederlandse kranten werd gerept over een flitsende actie van Gakpo. "Wat dat betreft zijn we hetzelfde als de Belgische, Franse, Italiaanse, Engelse en Duitse media. We vinden onze spelers allemaal geweldig."

Driessen ergert zich aan zijn collega's. "Ik las ergens over de 'sublieme Frenkie de Jong', maar die heb ik niet gezien. Waarschijnlijk heb ik verkeerd gekeken, of stond hij in de gedaante van Pedri op het veld?"

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
4
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
6
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
143

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties