Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Terugkeer van Stefan de Vrij bij Feyenoord is 'totaal niet aan de orde'

Laatste update:

Vorig jaar gingen er ook al geruchten over een eventuele terugkeer van De Vrij, die gewoon bij Inter bleef. Die keuze bleek geen verkeerde, daar hij met Inter heer en meest bleek in de Serie A dit seizoen. Nerrazzurri hebben, met nog twee speelrondes te gaan, een voorsprong van liefst achttien punten op achtervolger AC Milan.

Aangezien De Vrij nog een contract heeft tot volgend jaar zomer, is het niet ondenkbaar dat Inter deze zomer afscheid van hem neemt om er nog iets aan te verdienen. Transfermarkt schat zijn huidige waarde op acht miljoen euro.

De Vrij begon zijn carrière op vierjarige leeftijd bij VV Spirit en kwam op tienjarige leeftijd via talentendagen bij Feyenoord terecht. Hij doorliep alle jeugdelftallen en beschikte sinds de zomer van 2009 over een contract, dat later werd verlengd tot 2015.

Bij Feyenoord vormde De Vrij in zijn beste periode onder Mario Been een centraal duo met Ron Vlaar. Het verdedigingsduo Vlaar - De Vrij werd gehandhaafd door de nieuwe trainer Ronald Koeman, wat maakte dat hij uitgroeide tot vaste waarde in de defensie.

In het seizoen 2012/13 werd De Vrij, na het vertrek van Ron Vlaar, benoemd tot nieuwe aanvoerder van Feyenoord. Hij maakte zich dat seizoen onder meer hard voor het aanblijven van Koeman, met wie hij nu opnieuw samenwerkt bij Oranje.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Borussia Dortmund - Real Madrid: Emotioneel duel Reus en Kroos
23
'Wieffer staat voor vertrek bij Feyenoord; gesprekken met eerste clubs lopen'
31
Moet Kroes werk maken van ex-Ajacied? Publiekslieveling is transfervrij
15
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Driessen raadt Ajax transfer af: 'Wat heeft hij nog in Nederland te zoeken?'
16
Wesley Sneijder noemt één grote afwezige in EK-selectie Nederlands elftal
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties