Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Drogba haalt vernietigend uit naar Chelsea: 'Ik herken mijn club niet meer'

Laatste update:

Dinsdagavond werd Chelsea vrijwel kansloos uitgeschakeld door Real Madrid, dat zowel uit als thuis met 2-0 te sterk was voor de nummer elf van de Premier League. Onder de nieuwe eigenaar Todd Boehly werd meer dan 600 miljoen euro uitgegeven, maar de resultaten blijven vooralsnog uit. Drogba baalt van de situatie bij zijn oude werkgever, waarmee hij onder meer de Champions League won (2012). "Deze club had altijd een zekere klasse gedurende het Abramovich-tijdperk, maar dat mis ik nu. Ik vind het heel moeilijk om te zien hoe ze bepaalde mensen aan de kant hebben geschoven."

Drogba wil graag veranderingen zien bij Chelsea. "Ze moeten terug naar de principes en waarden die ze hadden. Ik herken mijn club niet meer, het is met de nieuwe eigenaar niet meer dezelfde club." Hoewel Chelsea in de tijd van Drogba ook veel aankopen deed, stelt de spits zelf dat de situatie volledig anders was. "Dat werd wel op een heel intelligente manier gedaan. Spelers als Petr Cech, Andriy Shevchenko, Hernán Crespo, Michael Essien, Didier Drogba en Florent Malouda werden gehaald om prijzen te winnen, zij hadden een bepaalde ervaring. Nu is de strategie anders en zetten we in op andere spelers."

Michael Owen
Drogba krijgt dinsdagavond bijval van Michael Owen, die als analist aanwezig was bij BT Sport. "Chelsea heeft lukraak spelers aangetrokken en nu zit de club met een groot probleem. Het eerste wat ze moeten doen is de selectie opschonen. Dit is funest voor een manager, dat weet ik zeker. Als je dertig spelers op het trainingsveld hebt staan, kan je er geld op inzetten dat ze bij je komen aankloppen. Het zuigt managers leeg." Owen laakt de aankoopstrategie van Boehly. "Hoe kan je 600 miljoen euro uitgeven en nauwelijks spelers halen die een bijdrage leveren aan het scorend vermogen? Ze ogen tandeloos voor het doel. Haaland heeft in zijn eentje vier of vijf goals meer gemaakt dan dit hele team. Het is ongelooflijk dat een club als Chelsea geen speler heeft die ze er op regelmatige basis inschiet."

Champions League
Chelsea
0 - 2
Real Madrid

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
8
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
5
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties