Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duitser maakt jaar na degradatie uit de Eredivisie debuut bij nationale ploeg

Laatste update:

De selectie van Blaswich is enigszins verrassend te noemen, daar de doelman van RB Leipzig niet eerder nadrukkelijk in beeld was bij Nagelsmann. De 36-jarige bondscoach gaf tijdens de vorige interlandperiode de voorkeur aan Oliver Baumann (TSG Hoffenheim), Bernd Leno (Fulham), Marc-André ter Stegen (FC Barcelona) en Kevin Trapp (Eintracht Frankfurt).

Voor de interlands tegen Oostenrijk en Turkije gaat de boel echter op de schop, waarbij er dus een plek is ingeruimd voor Blaswich. Iemand die er nog niet bij is is Manuel Neuer. De 117-voudig international, die lange tijd aan de kant stond met een blessure, wordt rust gegund.

De selectie van Blaswich maakt dat er voorlopig geen ruimte meer is voor Leno, die van Nagelsmann te horen heeft gekregen dat hij zich niet hoeft te melden. Ter Stegen, Trapp en Baumann zijn wel weer van de partij.

Blaswich beleeft een uitstekend seizoen met Leipzig en wist zich dinsdag te plaatsen voor de knock-outfase van de Champions League dankzij een 1-2 overwinning bij Rode Ster Belgrado. Leipzig is met negen punten uit vier wedstrijden niet meer te achterhalen door Rode Ster en Young Boys. Manchester City is koploper in Groep G.

Dit seizoen kwam Blaswich tot dusver vijftien keer in actie in alle competities. Daarin wist hij zes keer de nul te houden en moest hij vijftien keer vissen. Enkel in het bekertoernooi - Leipzig is uitgeschakeld door VfL Wolfsburg - moest hij zijn plek afstaan aan Péter Gulácsi.

Blaswich maakte vorig jaar zomer de overstap van Heracles naar Leipzig, nadat hij met de Almeloërs was gedegradeerd uit de Eredivisie. Een groot gedeelte van het degradatiejaar moest hij echter missen vanwege een blessure. Bij de Duitse ploeg ontmoet hij met Robin Gosens nog een andere ex-Heraclied.

Vind jij het terecht dat Janis Blaswich bij de Duitse selectie zit?

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
13
Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
5
Brands bevestigt belastingstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
2
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
13
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - Heracles Almelo
0
Topscorer Lionel Messi leidt Inter Miami met twee goals en assist naar zege
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties