Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dybala wordt door twee topspelers gevraagd naar Premier League te komen

Laatste update:

Fernández heeft de Roma-aanvaller een bericht gestuurd om te vragen of hij naar een transfer naar Chelsea gaat maken. "Ik hoop dat hij naar Chelsea komt, we gaan zien wat er gaat gebeuren", zei de middenvelder in een interview bij de Argentijnse variant van ESPN. Het publieke verzoek van Fernández, die afgelopen januari voor 121 miljoen euro van Benfica naar Chelsea transfereerde, volgt kort op een vergelijkbaar interview met Silva.

Meer: AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli

"Hij is een topspeler en zou een enorme aanwinst voor ons zijn", liet de Braziliaanse verdediger weten. De 38-jarige Silva vertelde dit bij de Britse Formule 1 Grand Prix, waar ook Dybala aanwezig was. "Ik heb Dybala gevraagd of het klopt dat hij naar Chelsea komt, maar hij reageerde niet." Dat de 29-jarige aanvaller in Engeland was voedde de geruchten dat hij was afgereisd om met Chelsea in gesprek te gaan. Tegenover het Italiaanse LAROMA24 liet de Argentijn echter weten dat hij niet van plan is te vertrekken bij Roma. "Ik heb zin in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ik ben tevreden bij Roma en ik ben van plan om te blijven."

Maandag liet Fabrizio Romano weten dat Chelsea op het moment geen concrete interesse in Dybala heeft. Als Dybala in Rome blijft gaat hij beginnen aan zijn tweede seizoen in dienst van de club. Vorig jaar zomer maakte hij transfervrij de overstap van Juventus, nadat hij zeven jaar voor de Oude Dame had gespeeld. Met Dybala verloor Roma afgelopen seizoen de finale van de Europa League en werd het zesde in de competitie.

Meer nieuws

'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
3
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
3
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
6
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
50
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties