Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Dynamo Moskou haalt uit; ook tegenstanders Ajax en Feyenoord winnen

Laatste update:

De linksback werd vier minuten voor tijd echter naar de kant gehaald, nadat hij een flinke tik had gekregen op zijn enkel. Het is nog onduidelijk of hij het duel met PSV haalt. Aleksandr Kokorin is er sowieso niet bij en Christopher Samba en Yuri Zhirkov zijn twijfelgevallen. Dynamo diende Amkar overigens de grootste nederlaag in acht jaar tijd toe en de treffers werden gemaakt door Kevin Kuranyi, Mathieu Valbuena, Balázs Dzsudzsák, Aleksey Ionov en Artur Yusupov.

Ook Standard Luik deed goede zaken. De Belgen, die het over vier dagen opnemen tegen Feyenoord, beslisten de Waalse derby tegen Charleroi in hun voordeel: 0-1. Igor De Camargo kroonde zich tot de matchwinner. APOEL Nicosia, de Champions League-tegenstander van Ajax, kwam vrijdag al in actie. De koploper van Cyprus klopte Anorthosis Famagusta met 0-1.

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Conference League: Olympiacos - Fiorentina
2
TikTok-video Flick na aanstelling bij FC Barcelona werkt op de lachspieren
1
'Ruud Van Nistelrooij krijgt kans op revanche in de Premier League'
2
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Koeman verrast met doorstrepen naam: 'Mokerslag, EK-droom is verbrijzeld'
44
Drie spelers uit EK-selectie Nederlands elftal doen niet mee tegen Canada
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties