Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van 't Schip ziet opnieuw basisspeler bij Ajax wegvallen: 'Hij mist 3 duels'

Laatste update:

Van 't Schip kent sowieso de nodige blessureproblemen. "Sutalo is nog steeds niet beschikbaar. Heeft behandeling in Kroatië gehad en de medische staf heeft daar contact mee gehad. Berghuis gaat een beetje vooruit, maar zondag zal hij er sowieso nog niet bij zijn."

"Ahmetcan Kaplan is uiteraard geschorst en kan dus sowieso niet spelen. Brian Brobbey is niet fit en ook Jordan Henderson kan zondag niet meedoen. Hij ligt er de komende drie wedstrijden uit", aldus Van 't Schip.

Henderson werd tijdens de recente interlandperiode wel opgeroepen voor de nationale ploeg van Engeland. De routinier kampe al met een lichte blessure en zat tijdens het oefenduel met Brazilië dan ook niet bij de wedstrijdselectie. Dinsdagavond nam hij tegen België wel weer plaats op de bank, maar kwam hij niet in actie.

Brobbey is een van spelers die tijdens de interlandperiode in Amsterdam achterbleef om aan het fysieke herstel te werken. Van 't Schip meldde woensdag tegenover Ajax TV dat het nu beter gaat met Brobbey en dat de spits naar alle waarschijnlijkheid spoedig weer inzetbaar is.

"Brian is buiten aan het trainen met de fysio's, maar dat zijn meer loopoefeningen", vertelde de coach. "Ik denk dat hij er de eerste week zeker nog niet bij is. Alles eerder is meegenomen. Je moet heel voorzichtig zijn met een hamstring. Gelukkig was dit niet een hele grote blessure, waardoor hij relatief snel weer terug kan zijn."

Steven Bergwijn, die voor het ingaan van de interlandperiode al zijn rentree maakte, traint inmiddels weer elke dag met de groep mee. Minder positief was Van 't Schip over Steven Berghuis. "Het is een groot vraagteken. Het duurt heel lang. Hij zou tegen Fortuna zijn rentree maken, maar toen kreeg hij last van zijn rug. Dat is nog steeds het geval, met zijn rug en knie. Hij heeft een terugslag. We moeten even afwachten."

Meer nieuws

Zorgen om Matthijs de Ligt, die al strompelend de Allianz Arena verlaat
2
Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze
2
Miljoenenstrop voor PSV: huurling blijft steken op 246 minuten
6
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
60
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
12
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties