Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rappende Wesley Sneijder brengt nummer uit voor EK 2024

Laatste update:

Het nummer is geschreven op de melodie van Ich bin wie du van Marianne Rosenberg. De Duitse zangeres Marianne Rosenberg bracht dat nummer in 1975 uit, en nu, 49 jaar later, hebben Sneijder en Bronkhorst daar hun eigen versie van gemaakt.

Op het grootste deel van het nummer is Bronkhorst zingend te horen, maar veertig seconden voor het einde is het de beurt aan Sneijder om ook een bijdrage te leven.

"Schreeuwen als een malle met een brok in je keel, met z'n allen uit je dak voor de oranje leeuw. Ich bin wie du, we zullen alles verslaan, en laat de buurt ook in hun hempie staan", rapt Sneijder.

Op Instagram maakt Sneijder samen met Bronkhorst promotie voor het EK-nummer. "Onze nieuwe EK-plaat, dames en heren. Wat denk je? Wes en Wes. Ga nu luisteren, streamen. Ik ben net als jij", aldus de twee in een video.

"Jaaa onze EK klapper is uit! We zijn er vroeg bij dit jaar. Dus hup luisteren en streamen, dan kan je alvast de tekst oefenen", schrijft het tweetal daar nog bij.

Vorig jaar bracht Sneijder, samen met Wilfred Genee en Andy van der Meijde onder de naam De Offsiders, al een ander lied uit. Dat nummer heette Een Aperolletje.

Meer nieuws

Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
1
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
5
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
8
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties