Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eerste reacties uit spelersgroep op aanstelling Erik ten Hag stromen binnen

Laatste update:

"Hij is een trainer van wereldklasse die ons enorm zal gaan helpen", laat Fred optekenen. "Ik heb Ajax zien spelen en het is een geweldig team dat goed voetbal speelt. Hopelijk kunnen we volgend jaar prijzen winnen. We zullen er veel werk in moeten steken, want het zal niet in een dag gebeurd zijn. We moeten ons aanpassen aan een nieuwe speelstijl; de voorbereiding zal niet makkelijk worden. Daarnaast moeten natuurlijk ook dit seizoen nog onze doelstellingen halen", aldus de middenvelder.

Meer: Blunderende Onana wordt Manchester United niet fataal dankzij Bruno Fernandes | Antony snoert media de mond: ‘Het was een natuurlijke reactie ter verdediging!’

De Gea sluit zich volledig aan bij zijn ploeggenoot. "Ik ben erg blij dat de club deze beslissing heeft genomen. We weten allemaal wat hij bereikt heeft met Ajax: hij heeft bijna in de Champions League-finale gestaan, titels gepakt en spelers doorontwikkeld. Hij laat zijn team uitstekend voetbal spelen." Ten Hag zou al bezig zijn met het analyseren van wedstrijden van United. "Het is goed om te weten dat hij onze duels al bekijkt en bedenkt wat hij voor ons kan betekenen. Ik kijk ernaar uit om onder zijn hoede te werken", besluit de sluitpost.

Ten Hag kwam eerder op de dag zelf ook al met een reactie op het nieuws. "Ik ben blij dat het rond is en dat het officieel bekend is gemaakt. Die duidelijkheid is belangrijk. Het is een grote eer om aangesteld te worden als manager van Manchester United. Ik heb enorm veel zin om aan deze uitdaging te beginnen. Ik ken de historie van deze grote club en de bijbehorende passie van de fans. Ik ben vastberaden om een team de ontwikkelen dat het succes kan leveren dat deze fans verdienen", aldus Ten Hag, die na een dienstverband van vierenhalf jaar vertrekt bij Ajax.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
4
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties