Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'

Laatste update:

Doordat er nog steeds geen opvolger is gevonden voor de vertrekkende Thomas Tuchel, werd intern ook de naam van Van Gaal genoemd, zo weet Kicker. Gezien zijn leeftijd, werd de 72-jarige Van Gaal niet gezien als trainer voor de lange termijn, maar als tussenoplossing.

De huidige technisch adviseur van Ajax zou dan gedurende het seizoen 2024/25 aan het roer staan bij Bayern, wat de club wat extra tijd geeft om een geschikte trainer te zoeken voor de lange termijn. Naar verluidt zou der Rekordmeister Xabi Alonso, Jürgen Klopp, Josep Guardiola of Sebastian Hoeneß willen strikken.

Tot nu toe is de aanstelling van Van Gaal slechts nog een gedachte van de club uit Beieren. Concrete gesprekken hebben er nog niet plaatsgevonden, maar duidelijk is wel dat Van Gaal nog altijd erg geliefd is bij zijn voormalig werkgever.

Tussen 2009 en 2011 was Van Gaal al eens hoofdtrainer bij Bayern. In die periode werd hij één keer landskampioen, won hij de Duitse beker evenals de Duitse Supercup. Veel fans zullen zijn toespraak na het behalen van de landstitel niet snel meer vergeten.

Voor Bayern gaat de zoektocht naar een nieuwe trainer voorlopig door. Eerder deze week werd gemeld dat der Rekordmeister contact zou hebben gehad met Erik ten Hag, die bij Manchester United nog beschikt over een contract tot medio 2025, maar nu heeft Bayern de 54-jarige oefenmeester weer van het lijstje geschrapt, zo weet BILD.

Eerder zagen ook Alonso, Julian Nagelsmann, Unai Emery en Ralf Rangnick al af van de job bij Bayern. Ook Julen Lopetegui was kort in beeld. De laatste berichtgevingen melden dat Bayern doorschakelt naar Hans-Dieter Flick, die tussen 2019 en 2021 ook al aan het roer stond bij de club.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
2
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
2
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties