Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nuri Sahin komt naar voren als mogelijke opvolger van Slot bij Feyenoord

Laatste update:

Sahin is een kind van Dortmund, dat als groot talent in 2005 doorbrak in het eerste elftal. Twee jaar later besloot BVB om de 52-voudig Turks international een jaar op huurbasis te stallen bij Feyenoord.

In de jaren na zijn korte avontuur in De Kuip maakte Sahin pas echt indruk bij Dortmund. In 2011 maakte hij een droomovergang naar Real Madrid, waar hij het uiteindelijk niet redde.

Ook een verhuurperiode bij Liverpool werd niet wat hij ervan gehoopt had, waarna hij terugkeerde bij Dortmund. in de eindfase van zijn carrière kwam Sahin ook nog uit voor Werder Bremen en Antalyaspor.

Sahin was kort actief als speler-coach bij Antalyaspor en werd vanaf de zomer van 2021 de hoofdtrainer van de Turkse club. Sinds afgelopen zomer is Sahin terug bij Dortmund als assistent-coach.

Ondanks dat Sahin weinig ervaring heeft als hoofdtrainer, komt hij naar voren in onderliggende data waarin Feyenoord zoekt naar een opvolger van Slot. De club wil zoveel mogelijk hetzelfde type trainer aanstellen.

Voorlopig lijkt Sahin te gelden als een van de kandidaten die is overgebleven. Ook Marino Pusic (Shakhtar Donetsk), Dick Schreuder (Castellón) en Graham Potter (clubloos) gelden als optie.

Alfons Groenendijk over Sahin


Bij Antalyaspor werkte Sahin samen met Alfons Groenendijk, die als assistent-coach fungeerde als een soort mentor voor de jonge Duits-Turkse trainer. Groenendijk sprak twee jaar geleden zeer lovend over Sahin, die hij een grote toekomst toedicht. "Die man is 24 uur per dag met het spel bezig", aldus Groenendijk in 2022 tegenover Voetbal International.

"Sahin is tactisch ontzettend sterk. Ik weet dat het gevaarlijk is om te zeggen, maar hij wordt een absolute toptrainer. Geef hem nog een jaar of drie."

Meer nieuws

FC Utrecht overklast Sparta en strijdt met Go Ahead om Conference League-ticket
18
FC Barcelona krijgt concurrentie van Bayern in strijd om Spaans international
2
Farioli noemt één ding dat hij bij Ajax-spelers wil zien: 'Dat wordt onderschat'
22
Fortuna Düsseldorf van Vermeij en De Wijs nadert Bundesliga na zege op Bochum
6
Farioli bevestigt in eerste interview opmerkelijke uitspraak Derrick Luckassen
14
Besiktas verovert Turkse beker na absolute thriller en knotsgekke slotfase
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties