Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'El Maestro' was ziedend op Suárez: 'Toen ik de beelden zag, moest ik huilen'

Laatste update:

"Ik had mensen, zoals mijn teamgenoten, laten vallen. Mijn coach Oscar Tabárez, El Maestro, was ziedend", aldus Suárez, geciteerd door De Telegraaf. Suárez werd nadien vier maanden geschorst door de FIFA. "Ze behandelden me erger dan een crimineel. Je kunt een speler straffen, je kunt een speler schorsen, maar kun je hem verbieden bij zijn ploeggenoten te zijn?"

Suárez mocht bovendien geen pupillenwedstrijden van bijvoorbeeld zijn negen- en tienjarige neefjes bekijken. "Het werd me zelfs verboden om een rondje rond een trainingsveld te rennen. Ik mocht niet meer naar mijn werk gaan!", aldus Suarez, die de straf veel te zwaar vond. "En Zinédine Zidane dan met zijn kopstoot bij Marco Materazzi tijdens de WK-finale van 2006? Drie wedstrijden kreeg hij."

Desalniettemin steekt Suárez de hand in eigen boezem, wetende dat hij eerder tegenstanders beet. Zo was in 2010 Otman Bakkal van PSV het slachtoffer. "Toen ik thuiskwam en op tv de beelden zag, moest ik huilen. Mijn vrouw Sofi had op de tribune gezeten en op dat moment besefte ze niet wat er was gebeurd. Toen ze de beelden zag, zei ze: 'Wat bezielde je in hemelsnaam?'"

Verwacht jij dat Uruguay de halve finale van het WK gaat bereiken ten koste van Frankrijk?

Meer nieuws

Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik zo aan gestoord jongen...'
3
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
134
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties