Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Elfrink drukt hardnekkig gerucht over biergooier tijdens PSV - Ajax de kop in

Laatste update:

Nadat het zaterdagavond al mis ging bij FC Groningen - NEC - het restant van dat duel moet dinsdag zonder publiek worden ingehaald - liep het ook bij de topper tussen PSV en Ajax uit de hand. Een zogenaamde fan van de Eindhovenaren was zijn emoties niet de baas en gooide een beker bier in de richting van Berghuis toen laatstgenoemde aan de rand van het veld stond. De middenvelder werd niet geraakt, maar het duel werd wel gestaakt.

Na een onderbreking van ongeveer twintig minuten hervatte scheidsrechter Serdar Gözübüyük de wedstrijd. PSV stond op dat moment met 2-0 voor en wist het duel uiteindelijk met 3-0 te winnen. Elfrink schrijft op Twitter dat de verhalen dat de dader een Ajacied zou betreffen uit de lucht gegrepen zijn. De clubwatcher meldt verder dat een lang stadionverbod 'voor de hand ligt'. De man is bekend bij de club.

Niet alleen tijdens de wedstrijd ging het mis. Ook na afloop werden enkele spelers van Ajax bekogeld met bier bij hun gang naar de spelersbus, zo is te zien op een video van Vandaag Inside. Voor wie de beker bier exact bedoeld was is niet bekend. Brian Brobbey was de speler die hem het dichtst bij zich gegooid kreeg. Ook de daders van dat voorval zijn in de kraag gevat en overgeleverd aan de politie.

Eredivisie
PSV
3 - 0
Ajax

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties