Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Elftal van de Week: FC Groningen levert twee spelers af na winst derde periode

Laatste update:

De sluitpost van het Elftal van de Week is Romain Matthys. Op vrijdagavond kwam de doelman in actie namens MVV Maastricht in het uitduel met NAC Breda. In Brabant wonnen de Limburgers mede dankzij een aantal fraaie reddingen van Matthys met 1-2, waardoor de kans op deelname aan de play-offs voor promotie nog altijd springlevend is. De 25-jarige Belg noteerde vier reddingen, maar moest in minuut 54 wel de openingstreffer slikken, nota bene door zijn eigen centrumverdediger Bryant Nieling. Uiteindelijk mochten de Sterrendragers Muhammet Tasci bedanken, daar de linksbuiten een gouden invalbeurt kende door in 33 minuten tijd twee keer te scoren.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Keuken Kampioen Divisie (@keukenkampioendivisie)

Uitgelicht


Op het middenveld is er een plaats ingeruimd voor een talent van Jong Ajax, namelijk Oualid Agougil. Vrijdagavond kwam hij met de beloften van de Amsterdammers in actie tegen FC Emmen (4-2 nederlaag). Zelf zorgde Agougil met twee afstandsschoten voor de openingstreffer en de 2-2 op de Oude Meerdijk. Het komt zelden voor dat een speler van Jong Ajax in één wedstrijd twee keer van afstand scoort. Alleen Silvano Vos in 2023 en Perr Schuurs in 2019 deden hem dat voor in de tien seizoenen dat de beloften van Ajax uitkomen in de Keuken Kampioen Divisie. Agougil, wiens broertje Sabir bij NAC Breda onder contract staat, had nog niet eerder gescoord dit seizoen.

Naast het talent van de Amsterdammers staat Shiloh 't Zand. De huurling van Feyenoord maakt al het gehele seizoen grote indruk op het middenrif van FC Dordrecht. In de uitwedstrijd met FC Den Bosch was hij eens te meer belangrijk, daar hij de ban op slag van rust brak en vervolgens in de 58ste minuut de 0-3 maakte, wat tevens de uitslag werd. 'T Zand is de eerste speler van Dordrecht die twee keer scoort in één uitduel sinds Jaymilio Pinas op bezoek bij Telstar in 2022.

Als we het toch over Telstar hebben schuiven we door naar de aanval waar Cain Seedorf namens de Witte Leeuwen geposteerd staat. Telstar kan de laatste weken wat meer overwinningen bijschrijven en vrijdagavond kwam daar opnieuw een klinkende zege tegen Jong FC Utrecht (5-1 winst) bij. Seedorf wist al binnen één minuut Telstar op voorsprong te zetten, waarna hij in minuut 72 de laatste treffer van de avond voor zijn rekening nam. Tevens gaf hij bij de 4-1 van Mohammed Tahiri een assist, waardoor het neefje van Clarence Seedorf de eerste speler van Telstar werd die betrokken was bij drie goals in één thuiswedstrijd sinds Christos Giousis dat deed in januari 2023 tegen MVV.

volledige Elftal van de Week


Romain Matthys (MVV Maastricht); Leandro Bacuna (FC Groningen), Raffael Behounek (Willem II), Rick Ketting (VVV-Venlo), Rob Nizet (Willem II); Oualid Agougil (Jong Ajax), Shiloh 't Zand (FC Dordrecht), Luciano Valente (FC Groningen); Jevon Simons (Jong PSV), Mohamed Tahiri (Telstar) en Cain Seedorf (Telstar)

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
21
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties