Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Elftal van de Week: promovendus Heracles en Almere leveren flinke bijdrage

Laatste update:

Het is dan ook logisch dat Heracles en Almere de boventoon voeren in het Elftal van de Week. De Almeloërs leveren drie spelers af, terwijl de Almeerders met vier spelers hofleverancier zijn. Namens Heracles wisten verdedigers Marco Rente en Justin Hoogma uit te blinken, terwijl aanvaller Ismail Azzaoui met zijn twee doelpunten al voor rust de wedstrijd op slot gooide. Rente was overigens verantwoordelijk voor het laatste doelpunt van de kersverse promovendus.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Keuken Kampioen Divisie (@keukenkampioendivisie)

Almere liet vrijdag zien waarom de ambitieuze club momenteel de derde plek bezet in de Keuken Kampioen Divisie. Het elftal van trainer Alex Pastoor was heer en meester in het Frans Heesen Stadion. Théo Barbet en Álvaro Peña blonken uit met hun verdedigende arbeid, terwijl Jorrit Smeets en Anthony Limbombe zich aanvallend van hun beste kant lieten zien. Almere drukte in Oss een flinke stempel af richting de play-offs om promotie die eind mei van start gaan.

Uitgelicht:
Younes Taha (PEC Zwolle) toonde afgelopen vrijdag waarom hij volgend seizoen in de Eredivisie een 'One To Watch' is. De linksbenige spelmaker maakte tegen FC Dordrecht zijn eerste hattrick in het betaald voetbal. De twintigjarige Taha was in zijn eerste seizoen als profvoetballer reeds goed voor veertien doelpunten en één assist. Daarnaast debuteerde hij eind maart als jeugdinternational voor Marokko Onder 23. Mogelijk zet Taha deze maand nog de absolute kroon op zijn seizoen, indien PEC er met het kampioenschap vandoor gaat.

Younes Taha na zijn eerste hattrick als profvoetballer.

Elftal van de Week: De Graaff (Jong Ajax); Rente (Heracles Almelo), Hoogma (Heracles Almelo), Barbet (Almere City), Van Berkel (Willem II); Bensabouh (Telstar), Peña (Almere City), Smeets (Almere City); Taha (PEC Zwolle), Azzaoui (Heracles Almelo), Limbombe (Almere City).

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
0
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties