Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim

Laatste update:

Het zijn angstige tijden in Arnhem. De KNVB heeft Vitesse tot medio mei gegeven om de aandelen van Valeri Oyf over te hevelen naar een onafhankelijke stichting, het belangrijkste vereiste voor het behouden van de proflicentie.

Oyf is namelijk een Rus, om welke reden ING de bankrekening van de Arnhemmers op wil heffen. Parry gooide tot dusver echter roet in het eten.

De Amerikaan wilde de club namelijk nog altijd overnemen met zijn Common Group. Daarom blokkeerde hij de aandelenoverdracht naar Vitesse voor Altijd vooralsnog.

Nu meldt het Algemeen Dagblad, dat zich baseert op een woordvoerder van Vitesse, dat er een doorbraak heeft plaatsgevonden. Reijntjes zou gezegd hebben dat de Eredivisie-degradant 'het redelijk eens is met Parry over de voorwaarden, maar het nog wel vastgelegd moet worden'.

Ook zei de directeur te verwachten snel iets naar buiten te brengen. "We zijn er nog niet, maar het gaat de goede kant op", aldus Reijntjes.

Of Vitesse het haalt of niet, in de Eredivisie voetbalt het komend seizoen sowieso niet. Vanwege de bestuurlijke chaos kregen de Arnhemmers achttien punten in mindering, waardoor ze veroordeeld werden tot de laatste plaats. Mede daardoor vestigde Vitesse een laagterecord qua behaalde punten. Het kan nog maximaal op acht punten komen dit seizoen, één minder dan de negen van RBC, de voormalig recordhouder.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
1
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
0
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
7
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
7
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties