Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arjen Robben uit zich na promotie van FC Groningen voor de camera van ESPN

Laatste update:

"Arjan, het is gelukt", concludeert verslaggever Milan van Dongen van ESPN. "Ja, het is gelukt. Je ziet wat het doet met deze club. Ja, fantastisch", antwoordt een breed lachende Robben in de catacomben van de Euroborg.

"Het is logisch dat er veel loskomt. Zo'n wedstrijd en zon affiche is op voorhand al het ultieme. De laatste wedstrijd tegen de directe concurrent", verwijst Robben naar Roda, dat aan een punt genoeg had voor promotie maar door de nederlaag in Groningen veroordeeld is tot de play-offs.

Van Dongen wil van Robben weten hoe hij een dergelijke wedstrijd beleeft als supporter. "Heel anders, maar ook wel heel erg mooi. Als je ziet wat het met deze stad doet en onze supporters ziet. Dat is wel echt bijzonder. De fans verdienen ook wel heel veel complimenten, denk ik."

"De club komt van ver en was diep gezonken, dan is het niet zo vanzelfsprekend dat je binnen een jaar weer terugkomt", vervolgt Robben zijn lofzang op trainer Dick Lukkien en zijn spelers. "Ik vind het echt knap en heb niets anders dan lof voor deze ploeg."

Lukkien


Lukkien is ook zeer trots op de prestatie van zijn elftal. "Het is echt geweldig. Ik heb gelukkig al wat promoties mee mogen maken, maar deze moest van heel ver komen. Dat geeft mij een enorme voldoening."

"Er zat zo veel negativiteit in de club en deze omgeving toen ik hier begon, volkomen terecht. Langzaam hebben we de boel omgebogen. We hebben heel diep gezeten en daarom geeft dit een briljant gevoel", aldus de succescoach.

Meer nieuws

VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
6
Atalanta-speler Djimsiti oogst lof met sympathieke actie richting De Roon
1
Lookman beslist EL-finale voor Atalanta en beëindigt ongeslagen reeks Leverkusen
138
Schandalige taferelen in Tsjechië: fans op het veld op de vuist na bekerfinale
22
Feyenoord hoort 'nee' van trainer; Graham Potter nog steeds serieuze kandidaat
65

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties