Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV breekt record met Ibiza-benen; RKC handhaaft zich in de Eredivisie

Laatste update:

Walter Benítez was de doelman van de Eindhovenaren. De verdediging bestond uit Shurandy Sambo, André Ramalho, Olivier Boscagli en Mauro Júnior. Op het middenveld fungeerden Joey Veerman en Jerdy Schouten als controleurs achter nummer 10 Guus Til. De Jong stond in de punt van de aanval en werd geflankeerd door Johan Bakayoko (rechts) en Malik Tillman (links).

Afgelopen week vierde de hele PSV-selectie vakantie op Ibiza voorafgaand aan het Eredivisie-duel met RKC. De Eindhovenaren begonnen duidelijk niet scherp aan de wedstrijd en kwamen na een kwartier spelen op een 0-1 achterstand.

Chris Lokesa dribbelde over de as van het veld en bezorgde een uitstekende steekpass bij Richonell Margaret, die vervolgens op koelbloedige wijze afrondde. Vrijwel direct daarna kreeg PSV meerdere kansen om de gelijkmaker aan te tekenen.

Zo stuitte Veerman op doelman Etienne Vaessen, raakte Bakayoko de paal en probeerde Tillman de RKC-goalie in de korte hoek tevergeefs te verrassen. De 1-1 viel uiteindelijk in de 44ste speelminuut. Na een uitstekende indraaiende voorzet van Joey Veerman kopte De Jong al vallend prachtig binnen en zette hij de 1-1 ruststand op het scorebord.

Ook na rust kreeg PSV veel mogelijkheden om op voorsprong te komen, maar onder meer de lat voorkwam dat Til uit een voorzet van Veerman raak kopte. De 2-1 werd gevonden in de 82ste minuut. Voormalig PSV'er Jeffrey Bruma maakte hands in de zestien, waarna arbiter Danny Makkelie de bal op de stip legde na het bekijken van de videobeelden. Vanaf elf meter maakte De Jong geen fout.

RKC, dat vanwege een dubbele gele kaart voor Bruma met tien man kwam te staan, kreeg enkele minuten later nog een derde treffer om de oren. Julian Lelieveld werkte de bal in eigen doel: 3-1. Verder gunde Peter Bosz nog speelminuten aan keeper Boy Waterman, die Benítez verving.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Xavi Simons reflecteert bij het Nederlands elftal op openlijke kritiek Koeman
1
Nagelsmann maakt eerste drie aanvoerders bekend: Neuer en Kroos gepasseerd
3
Spaans medium meldt akkoord tussen NEC en club in LaLiga voor Jasper Cillessen
17
Jeroen Zoet is volgend jaar mogelijk opnieuw te bewonderen in de Eredivisie
5
Feyenoord bereikt persoonlijk akkoord met beoogde coach Brian Priske
42
Twee zeker lijkende basisspelers van Oranje komen niet in actie tegen Canada
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties