Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eredivisie-trio speelde tegen te zware keeper: 'Je moet aan de zijkant schieten'

Laatste update:

De 21-jarige Avellano is vijfvoudig international van het beloftenelftal van Gibraltar. Twee daarvan keepte hij tegen Jong Oranje, in de kwalificatiepoule voor het jeugd-EK. In clubverband is Avellano eerste doelman bij Lynx FC, de nummer acht op het hoogste niveau van Gibraltar.

Avellano in actie tegen Jong Oranje.

Het forse postuur van Avellano viel op tijdens het tweeluik met Jong Oranje. ESPN-analist Marciano Vink liet tijdens het laatste duel in Almere al weten geschrokken te zijn van zijn fysieke gesteldheid. Avellano ging tot tweemaal toe met kramp naar de grond, iets dat Vink nog nooit bij een doelman had gezien. "Laten we het erop houden dat hij er niet fit uitziet", luidde de conclusie van de analist.

Het postuur van Avellano komt ook aan tafel bij Kick 't Met ter sprake. "De keeper zag eruit alsof ze hem rechtstreeks uit het café hadden gehaald", merkt presentator Armin Shah op, waarna de jeugdinternationals moeten lachen. "Maar hij was wel hard (goed, red.) hoor!", aldus Manhoef. "Maar hij kreeg wel kramp."

Hansen is het niet met Manhoef eens. "Vond je hem echt hard? Die shotta's (schoten, red.) waren gewoon nep (slecht, red.). Hij is een beetje dik toch? Dan moet je aan de zijkant schieten!" De analyse van Hansen zorgde voor de nodige hilariteit aan tafel.

Avellano moest in Gibraltar nog vijf keer vissen, maar werd in het Yanmar Stadion enkel gepasseerd door Standard Luik-spits Noah Ohio. Daardoor heeft Jong Oranje na zes wedstrijden nog altijd geen punten gemorst in Groep C van de EK-kwalificatie, waarin Moldavië de volgende tegenstander is.

Reiziger
De nieuwe werkwijze van trainer Michael Reiziger bevalt de jeugdinternationals wel. "Voor hem was het natuurlijk ook nieuw, maar ik denk dat hij het goed doet. Hij kende veel jongens al en is duidelijk in wat hij wil. Zijn tactische plan werd door iedereen direct begrepen, al denk ik niet dat we een hele grote test hebben gehad", aldus Manhoef.

-

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
5
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
8
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
14
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties