Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag bevestigt komst van nieuwe keeper en wijst op 'Ajax-scenario'

Laatste update:

Butland wordt gehuurd van Crystal Palace en completeert daarmee het keepersbestand van United weer. Dat werd onlangs verkleind door Newcastle United, dat Martin Dubravka aan de club van Ten Hag had verhuurd en de doelman toch weer terughaalde. Met het binnenhalen van Butland heeft de Nederlandse manager weer de beschikking over drie volwaardige keepers en dat was ook de bedoeling. "We hebben gewoon drie goede keepers nodig", reageerde Ten Hag op een persconferentie op vragen over de aanstaande komst van de Engelsman.

"Natuurlijk zijn er ook jonge keepers die het goed doen, maar we spelen heel erg veel wedstrijden", vervolgde de Tukker zijn uitleg. "Dat betekent dat we ook tijdens trainingen drie goede keepers met ervaring nodig hebben. Maar soms kunnen er problemen ontstaan en dan heb je ervaren doelmannen nodig om je doelen te kunnen halen. Vorig jaar maakte ik bij Ajax mee dat er drie keepers geblesseerd waren toen we om de prijzen streden. Dan wil je niet een jonge doelman op moeten stellen en dus moet je je daarop voorbereiden."

De aanstaande komst van Butland betekent dat er geconcurreerd gaat worden met Tom Heaton om de rol van tweede keeper. David de Gea zal namelijk de onbetwiste nummer één blijven, zo maakt Ten Hag duidelijk. "Het is duidelijk dat hij onze eerste keeper is en ik ben heel blij met hem. Maar we moeten ook weten dat er altijd iets met David kan gebeuren en dan moeten we daar ook een oplossing voor hebben." Butland is alweer toe aan zijn achtste club in Engeland. Eerder speelde hij voor Birmingham City, Cheltenham Town, Stoke City, Barnsley, Leeds United, Derby County en dus Crystal Palace.

Meer nieuws

Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz
1
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
9
Vincent Janssen doet met bizarre overtreding gooi naar snelste gele kaart ooit
1
RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
14
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
72
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties