Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erling Braut Haaland breekt records in CL-succes van Dortmund

Laatste update:

Sevilla kwam het veld op met de duidelijke intentie om voor de ommekeer in de tweestrijd te zorgen. Het team van Julen Lopetegui had de bal, drong Borussia terug op de eigen helft, maar slaagde er amper in om gericht op het doel van Marwin Hitz te schieten. Na twee minuten spelen moest de sluitpost al in actie komen op een schot van Lucas Ocampos, maar de bezoekers waren niet in staat om deze lijn in het restant van de eerste helft door te trekken.

Borussia Dortmund kwam op zijn beurt ook niet verder dan één schot op doel, maar het was wel meteen raak. Toen Sevilla tien minuten voor de onderbreking een aanval wilde opzetten van achteruit beging Jules Koundé een onnodige schouderduw en werd de bal verloren. Mahmoud Dahoud gaf de bal op links mee aan Marco Reus, die het leer net voor de achterlijn bij Haaland bezorgde. De Noor tikte eenvoudig de openingstreffer voor die Borussen binnen: 1-0.

Vlak na de pauze vond een van de meest opmerkelijke momenten in de geschiedenis van het VAR-tijdperk plaats. Haaland ging na een combinatie met Thorgan Hazard als een bulldozer door de defensie van Sevilla en nam de 2-0 voor zijn rekening. Het doelpunt werd door scheidsrechter Cüneyt Çakir en de VAR echter afgekeurd omdat Koundé een overtreding op de Noor had gemaakt. Haaland schoot de bal vanaf elf meter vervolgens tegen de paal, maar doelman Yassine Bounou was te vroeg van zijn lijn gekomen. In de herkansing schoot Haaland de bal wél tegen de touwen. De Noor beet Bounou iets toe tijdens het juichen, waarna de spelers van Sevilla woest werden en hij uiteindelijk geel kreeg.

Na een uur spelen koos Lopetegui voor de entree van Alejandro Papu Gómez en Luuk de Jong. De Nederlander stond enkele minuten later aan de basis van de 2-1 toen hij door Emre Can in het strafschopgebied werd onderuitgehaald. Youssef En-Nesyri faalde niet vanaf elf meter: 2-1. Sevilla had twee doelpunten nodig om een verlenging af te dwingen, maar daar waren de bezoekers niet toe in staat. De 3-1 hing zelfs meer in de lucht: een inzet van Jude Bellingham ging maar nipt aan de kruising voorbij en Bounou keerde een schot van Dahoud. In de vijfde minuut van de extra tijd verscheen nog de 2-2, een rake kopbal van En-Nesyri, op het scorebord, maar daar bleef het bij.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
7
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties