Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Everton gewaarschuwd voor Weghorst: 'Ik zou hem zeker niet onderschatten'

Laatste update:

Dyche en Weghorst werkten vorig jaar een aantal maanden samen bij Burnley, toen de spits overkwam van VfL Wolfsburg en voor doelpunten moest zorgen op Turf Moore. Dat lukte slechts beperkt (twee keer), met degradatie als gevolg. Afgelopen winter liet Burnley Weghorst via Besiktas naar Old Trafford gaan. "Wout is een hele goede speler", benadrukt Dyche. "Hij werkt altijd hard, is professioneel en speelt altijd in dienst van het team. Ik zou hem als speler zeker niet onderschatten. Ik hoop dat hij niet in zijn beste doen is als we zaterdag tegen hen spelen."

Weghorst begon afgelopen weekend tegen Brentford voor het eerst sinds zijn komst naar United op de reservebank. De spits werd vervangen door Jadon Sancho, waar velen Anthony Martial in de basisopstelling hadden verwacht. Uiteindelijk zou Weghorst de volledige wedstrijd op de bank worden gehouden door Erik ten Hag, die met zijn ploeg een minimale zege over de streep trok (1-0). Verwacht wordt dat Weghorst tegen Everton opnieuw op de bank begint.

Ten Hag koos tegen Brentford voor Sancho vanwege zijn creativiteit. "Dat debat kunnen we zeker voeren", zei Ten Hag, die Weghorst de laatste tijd op nummer 10 posteert als spelmaker. "Ik ben ervan overtuigd dat we altijd een goede frontlinie hebben, of we nou met drie of vier voorop staan. Veel creativiteit, intelligentie, een hoog tempo en veel saamhorigheid. Ik denk dat we met Sancho meer creëren, we meer dreiging zullen hebben. De balans in de aanval zal goed moeten zijn."

Premier League
Manchester United
2 - 0
Everton

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
0
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
10
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
5
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
1
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties