Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme

Laatste update:

Atlético moest het nog altijd doen zonder de van een spierblessure herstellende Memphis Depay. Aan de kant van Mallorca was er ondertussen wel een basisplaats voor een voormalig PSV'er: Toni Lato.

De bezoekers kenden een prima start, want al binnen vijf minuten stond het 0-1. De bal belandde op de rand van het strafschopgebied bij Riquelme, die met zijn prachtige aanname twee verdedigers van zich af wist te schudden en vervolgens in de korte hoek raakschoot.

Ook in het restant van de eerste bedrijf was Atlético, dat de wedstrijd prima controleerde, de betere partij. Via Mario Hermoso was het zelfs dicht bij de 0-2, maar zijn schot belandde net naast de paal in het zijnet.

Mallorca had het lastig, maar kreeg vlak voor rust ook zijn eerste kansje. De kopbal van Vedat Muriqi leverde echter geen problemen op voor doelman Jan Oblak.

Aan het begin van de tweede helft kregen beide ploegen opnieuw een goede mogelijkheid. Eerst schoot Marcos Llorente in kansrijke positie hoog over na een goede pass van Samuel Lino, even later bracht Oblak aan de andere kant fraai redding op een schot van Sergi Darder.

Mallorca bleef in de slotfase op zoek gaan naar de gelijkmaker. Het was er dichtbij via onder meer invaller Cyle Larin, maar opnieuw bracht Oblak redding. Ook daarna hield Atlético stand.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0
Live meepraten in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Darmstadt 98
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties