Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ex-doelwit' van AZ ruilt Premier League na half jaar in voor Turkije

Laatste update:

N'Doye zette zondagochtend voet op Turkse bodem en sportief directeur Süleyman Hurma heeft in de Turkse pers laten weten dat de speler maandag, na het doorlopen van een medische keuring, een handtekening zet onder een contract voor drie seizoenen bij De Storm van de Zwarte Zee. Over de transfersom is nog niets bekend.

De 34-voudig international begon zijn carrière in eigen land bij Jeanne d'Arc en kwam via Al-Sadd, Académica Coimbra, Panathinaikos en OFI Kreta in de winter van 2009 bij FC Kopenhagen terecht. Bij die club maakte N'Doye 82 goals in 150 officiële wedstrijden en Lokomotiv nam hem medio 2012 over van de Denen. In 2011 werd N'Doye nog in verband gebracht met een transfer naar AZ, maar hij gaat nu dus een avontuur aan in Turkije.

Zou jij Dame N'Doye verkopen, als jij het voor het zeggen had bij Hull City?

Meer nieuws

Ajax en Feyenoord lijken kansloos na horen van vraagprijs: 35 miljoen euro
8
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Telegraaf: Totale leegloop dreigt uit jeugdopleiding van Ajax
26
Na Lieke Martens kondigt volgende grote naam afscheid aan bij Oranje Leeuwinnen
5
De Telegraaf verwacht basisplaats op EK voor 'rising star' van Nederlands elftal
28
VZ Kort: Dordrecht pikt nieuwe trainer op bij Feyenoord na vertrek van Santoni
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties