Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ex-teamgenoot sprak Tadic aan op specifiek punt: 'Interesseerde hem niet'

Laatste update:

Tadic speelde tussen 2010 en 2014 in Nederland voor FC Groningen en FC Twente, alvorens hij naar Southampton vertrok. Inmiddels is hij al sinds 2018 een belangrijke schakel bij Ajax. Toch ziet Kwakman dat de linkspoot er nog altijd moeite mee heeft om zich in het Nederlands uit te spreken. "Ik vind dat je Tadic gewoon in het Engels moet interviewen. Ik weet niet waar dat aan ligt, want nu gaat het in het Nederlands. Ik weet niet of hij dat zelf wil, of dat het van Ajax moet."

Kwakman zegt vervolgens dat hij het onbegrijpelijk vindt dat Tadic nog altijd gebrekkig Nederlands spreekt. "Dat hij nog steeds niet volledig Nederlands spreekt, vind ik slecht. Dat heb ik ook tegen hem gezegd, want ik ken hem toevallig." Het standje van Kwakman maakte maar weinig indruk op Tadic. "Dat interesseerde hem niet heel erg", aldus de voormalig verdediger, die met Tadic samenspeelde bij Groningen.

De analist denkt dat het, ook gezien de ambities van Tadic, belangrijk is dat de aanvoerder op een gegeven moment toch zijn Nederlands gaat bijspijkeren. "Hij wil volgens mij ook jeugdtrainer worden, met het contract dat hij heeft. Dan denk ik: ga Nederlands leren. In het Engels kan hij zich veel beter uitspreken, maar in het Nederlands, dat klinkt echt niet. Dan komt het ene na het andere cliché eruit. Dat vind ik dan wel jammer", aldus Kwakman.

Moet de aanvoerder van Ajax vloeiend Nederlands kunnen spreken?

Meer nieuws

Reddingsplan van Vitesse op losse schroeven door GelreDome
4
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
6
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
12
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties